2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست
بیمه ی تامین اجتماعی، تکمیلی هم دانا هستم

عزیزم داروهای ایرانی رو که خود داروخانه تاییدیه میگیره ولی داروهای خارجی روباید پرداخت کنید وداروخانه توی دفترچتون فاکتور می کنه ومی برید نماینده ی بیمه توی جایی که کار می کنید خودشون بعداز بررسی هزینش رو براتون واریز می کنند 

توی داروخونه بگید مهر وفاکتور کنند نسخه رو چون می خواهید ببرید بیمه تکمیلی خودشون روال کار رو می دونند

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سینال اف زد یه دوره این پک هایی که ۵ تا قرص توشه خارجیه اسمش یادم نیست ال کارنتین ولی یه کم بیشتر ...

خییلی هم عالی

عزیزم میشه بپرسم دکتر خودتون وهمسرتون کیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از سرگرمیهای من اینه که میرم اینستا پیج بارداری دوقلوها وژست وعکس مامانایی که دوقلو باردارن ونی ...

ان شاءالله یه روز خودت میری و عکس میگیری با نی نی ها 😍😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان، امپول پروژسترون کجانگهداری میکنین..من تو دمای اتاق گذاشتم یخچالی ک.نیس.درسته؟

یخچالی نیست..... 

زیر سی درجه نگهداری باید بشه الان راحت بیرون میمونه تابستون شاید نیاز به دمای پایین‌تر باشه.... 

به محل زندگیتون ربط داره خوب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب آنا جان اگه خدای نکرده انتقالم منفی بشه یک علت میتونه dfi باشه چکاریه خب از اول اینم ببرسی کنن&n ...

عزیزم درسته بهتر بود قبل پانکچر انجام بدی اما خوب الان انجام بدی اگه احیانا خدای نکرده دی اف آی بالا بود حست نسبت به جنینات غیر+ میشه در حالی که ممکنه سانیا این جنینات خوب باشن ولی حس غیر +ت نتیجه رو تغییر بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوال منم هست😁😁

والا من که 6 ماهمم بود شلوار معمولی البته کمر کش میپوشیدم..... 

هیشکی باورش نمیشد 6 ماهه باشم..... 

بستگی داره.... 

سلام کسی اطلاع داره که آیا بعد از پانکچر یا انتقال هم ستروتاید تزریق میشه یا نه؟ دکتر برای من ستروتا ...

بعد پانکچر تو هایپری دیدم تجویز بشه..... 

برا انتقال نمیدونم.... 

ان شاءالله یه روز خودت میری و عکس میگیری با نی نی ها 😍😚

ان شاالله 😘😘

توی خواب هم همیشه خواب می بینم دوقلو دارم 😍😍

ولی جدا از هر ماه بارداریت عکسهای هنری بنداز بعد بذار کنار هم خیییلی باحال میشه 

کلی ژستهای خوشگل برای نی نی هات پیداکن وسیو کن تابعد به دنیا اومدن ازشون عکس بندازی😘

همسرم چند ماه پیش رفته پیش دکتر  پویان  ی پودر داده برا تقویت اسپرم هشتصد و خورده ای تومن دو بستش شده بود اما رویان که نفرستادتش برا آز خودم گفتم وضعیتتو بسنج و خودت برو انجام بده .و رفته متاسفانه  الان مورفولوژی از ۳ به ۱ رسیده با آز جدید 

حالا من تو سیکل میکروام ایا با این جواب احتمال مثبت شدن هست . یا زحمتام ....

سلام دوستان، برای داروها و آمپول های ورود به سیکل از کجا و چجوری باید تاییدیه بگیرم؟ راهنمایی کنید م ...

اگه نیاز به تایید باشه از طریق خود داروخونه های طرف قرارداد میتونی تایید کنی اگه از سقف تعهد داروخونه بالاتر بود میری دفتر بیمه..... 

یخچالی نیست.....  زیر سی درجه نگهداری باید بشه الان راحت بیرون میمونه تابستون شاید نیاز به دما ...

: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شدم صبح تحملم کم بود رفتم ازمایش دادم.روز دوازده بتام ۱۴۰.شوکه هستم فعلا دعام کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام دوستاى خوبم خوبيد همگى  ببخشيد من خيلى دير به دير ميام  زايمان با بى حسى خوبه  ...

والا من کلا بیهوشی رو ترجیح میدم.... 

چون اینطوری استرسم کمتره اما خوب خیلیا بی حسیو ترجیح میدن..... 

والا من که 6 ماهمم بود شلوار معمولی البته کمر کش میپوشیدم.....  هیشکی باورش نمیشد 6 ماهه باشم. ...

فک کنم منم مدل توام 😊

به همسری میگم چرا هیچکس نمیفهمه من حاملم.. دماغم گنده نشده😁😁😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘