2777
2789
عنوان

قبل خواب گفتم😐😐

2513 بازدید | 18 پست

خدایااااا زندگیمو یکم درست کن چه وضعیه 

ن تنها زندگیم درست نشد 

وضع مملکتم بهم ریخت ک😐😐💔

گو.ه خوردم خدا

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اکثر خوزستانیا دارن میگن خونه هامون به روتون بازه بیاین 

میتونین بیاین اینجا قدمتون رو چشم ما 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

هی منم چندماه آرزو دارم از بی پولی بمیرم الان استرس گرفتم

🤣🤣🤣🤣

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

الان اکثر خوزستانیا دارن میگن خونه هامون به روتون بازه بیاین میتونین بیاین اینجا قدمتون رو چشم ما

قربونت برمممم ❤️🫂

گفت همینو قدر بدون

اره گف مردم همینم ندارن😂💔