2777
2789
عنوان

بلایی ک خیاط دوروز مونده ب تحویل لباس سرم اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 62 پست
بنظرم دروغ میگه عمش مرده برو این لباس بارداریا یکی دو دست بخر یک شنبه برو تا ظهر میتونی پیدا کنی یا ...

اینستا استوری گذاشته منم پیام دادم گفتم درکت مکنم  ولی توهم شرایط منو درک کن اگ ی ماه پارچم دستت نبود زبونم لال بود ولی من ی ماهه مگم بدوز من لباس ندارم لباسام همه تنگم شده 

ب شوهرم هنوز نگفتم الان داریم میریم خونمون برسم خونه بهش مگم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب چندجا زنگ زدم مگن سرمون شلوغه اینم گفته چندتاشون برش زدم کسی کار برش زده قبول نمکنه

یه خیاط محلی پیدا کن که تو خونه کار می‌کنه معمولا اونا راه میان با مشتری و سرشون زیاد شلوغ نیست دیگه بد و خوب کارشم بسپر دست خدا 

ولی دیگه به اون دوستت جواب نده کلا بلاکش کن از روزگار حالم ازش بهم خورد بی مسئولیت اه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیاط خوب نمشناختم الانم بلانسبت جمع مث خر تو گل موندم اخر هفتم دوشب مجلس پسر خالمه

هفته دیگه مراسمه؟واقعا باور کردی حرفش رو؟بهت حسادتی چیزی داره؟محاله طبیعی واتفاقی باشه آخه یه لباس نبوده که طبیعی به نظربیاد بین چنتا که باید برات میدوخته اگه یکیش ندوخته بود نرمال بود

پارچه هات رو بیار ازش بگیر دیگه هم باهاش کات کن ارتباط سمی رو

بارداری فکر بچت باش خودت ناراحت نکن اگه میتونی که دوباره هزینه کن آماده بخر اگرم نه که کلا بهانه کن بارداریتو بگو سختمه راهم هم دوره نمیتونم بیام به نظر من که مهم و واجب نیس رفتنت با توجه به شرایطت

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
ببین رفته شهرستان یا نه؟اگه نه برو پارچه هات رو بکیر بده یه خیاط دیگه کدوم شهری ؟

راه افتاده رفته اخه من ب شوهرمم نگفتم این بلا سرم اومده خونه دوستمم دوره ازمون 

من مشهدم 

ب شوهرم بگم کلی توسرم میزنه چون برا این دوستم خیلی کارا کردم شوهرم مجبکر کردم براش چک بده مجبورش کردم ضامن بشه وقتی ک پول لازم داشت حتی داداشاش بهش ندادن من شوهرمو مجبور کردم بهش قرض بدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب چندجا زنگ زدم مگن سرمون شلوغه اینم گفته چندتاشون برش زدم کسی کار برش زده قبول نمکنه

شاید دروغ گفته که برش زدم برو ازش بگیر ببین اصلا برش زده

یه خیاط محلی پیدا کن که تو خونه کار می‌کنه معمولا اونا راه میان با مشتری و سرشون زیاد شلوغ نیست دیگه ...

فردا باید بگردم بخدا انقد پیام دادم بهش تومار دادم با چشم گریون مگ ی کاری کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راه افتاده رفته اخه من ب شوهرمم نگفتم این بلا سرم اومده خونه دوستمم دوره ازمون من مشهدم ب شوهرم بگم ...

چه اشتباهی روچه حسابی همچین کاری کردی؟چه بی شعوره دیگه ازاین به بعد رفیق بازی بزارکنارخواهر

دوستای این دوره همشون همینن فقط برا کار میخوانت دوست من که هروقت کار داره یا درد ودل زنگ میزنه 

هفته دیگه مراسمه؟واقعا باور کردی حرفش رو؟بهت حسادتی چیزی داره؟محاله طبیعی واتفاقی باشه آخه یه لباس ن ...

اره ۲۸ و ۲۹ مراسمه ما ۲۸ صبح راه میفتیم 

ن حسادت نداره ینی نمدونم خودمم گیج شدم 

حالا باز فردا زنگش بزنم ببینم چی مگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه اشتباهی روچه حسابی همچین کاری کردی؟چه بی شعوره دیگه ازاین به بعد رفیق بازی بزارکنارخواهردوستای ای ...

دلم سوخت دوس،نداشتم ناراحتیشو ببینم اما امشب بد دلم شکست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ۲۸ و ۲۹ مراسمه ما ۲۸ صبح راه میفتیم ن حسادت نداره ینی نمدونم خودمم گیج شدم حالا باز فردا زنگش بز ...

خب هنوزوقت هست هنوز۵روز وقته غصه نخور برابچت خوب نیس اینا میگذره مهم بچته الآن باهاش حرف بزن حداقل لباس اصلیتو بدوزه مانتو اینا نهایتش بی خیالش شو

خب هنوزوقت هست هنوز۵روز وقته غصه نخور برابچت خوب نیس اینا میگذره مهم بچته الآن باهاش حرف بزن حداقل ل ...

میگه رفته دیگه چطوری بدوزه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
خب هنوزوقت هست هنوز۵روز وقته غصه نخور برابچت خوب نیس اینا میگذره مهم بچته الآن باهاش حرف بزن حداقل ل ...

خودم ی لباس بارداری دوختم همون ماه های اول ک میتونستم خیاطی کنم مامانم مگه همون بپوش تو مولودی خانواده همسرم  فقط پوشیدم همه تعریف مکردن 

اما خب اینبار طرحی ک داده بودم برام بدوزه دکلته بود و کلی براش گشته بوودم 

حالا فردا زنگش میزنم ببینم حرف اخرش چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفت شهرستان چون سرشب ک زنگ زد گف مخایم بریم بیرجند

بیجا کرده ینی گفته نمیتونم بدوزم بی شعور پارچت هم دستشه حتی صبرنکرده بری ازش بگیری اه چه نفهم هرشرایطی که براش پیش اومده چه بی مسئولیت