2777
2789

سلام دوستان من قبل عید با یکی از دوستام ک خیاط هست صحبت کردم ک برا اخر خرداد برام حنابندون و عروسی پسر خالم برام لباس بدوزه چون وسطای ماه هشت بارداریم خواستم ب سلیقه خودم لباس بدوزم

هستید بقیشو بگم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود باهم بریم پارچه بخریم و شروع کنه ب دوخت اما هر بار ک قرار میزاشتم مگف سرم شلوغه فعلا نمیرسم بیام خرید 

تا اینکه بعد از کلی دعوا و التماس اخر اردیبهشت رفتیم  پارچه خریدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اندازه هامو گرف و گف براومجلس برات اماده مکنم از اونجایی ک دوست من دقیقه نودی هس و خیلی بد قول من بهش گفتم ۲۵ خرداد میخایم بریم شهر ستان اما میدونس ک ۲۸ خرداد مجلس داریم من گفتم زودتر میخایم راه بیفتیم اونم گف ۲۵ خرداد حتما لباسات امادس 

من بازم هر روز زنگ مزدم و مگفتم چکار کردی مگف هنوز وقت نکردم وقتی گفتم ۲۵ مطمئن  باش بهت میرسونم شده ی ساعت مونده باشه من میدوزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داستانی نگو دیگه یه جابگو

لابد ندوخته گفته نمیرسم بدوزم هم پولت رفته دیگه نمیتونی بازهزینه کنی هم که بارداری لباس خوب گیرت نمیاد هم وقت نداری بری جای دیگه بدوزن برات؟

اشتباه کردی التماسش کردی مگه بیکاربودی پول میخواستی بدی وقتی اینجورمیگفت میرفتی جای دیگه مگه مجبوربودی؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

حالا امشب زنگش زدم ک عیدو تبریک بگم هم ببینم لباسام ب کجا رسیده شروع کرد ب گریه ک عمم مرده میرم شهرستان تا یکشنبه نیستم نمتونم لباسات اماده کنم منم ناراحت شدم گفتم من رو حساب تو لباس نخریدم کلی هزینه پارچه هام شده لباس عروسی لباس حنابندون حتی مانتو بارداری ک میخام بپوشم و ی ساحلی نخی استین دار برا شب ک میخایم بخوابیم هم قرار بوده بدوزه همه پارچه هام دستشه الان مگه نمیدوزم 

شما جای من بودید چکار میکردید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داستانی نگو دیگه یه جابگولابد ندوخته گفته نمیرسم بدوزم هم پولت رفته دیگه نمیتونی بازهزینه کنی هم که ...

واقعا پیدا کردن خیاط خوب سخته 

من الان چندساله چندتا خیاط عوض کردم یا بدقولن یا گرون میگیرن یا بد می‌دوزن همش پولم حروم میشه 

داستانی نگو دیگه یه جابگولابد ندوخته گفته نمیرسم بدوزم هم پولت رفته دیگه نمیتونی بازهزینه کنی هم که ...

اخه خیاط خوب نمشناختم الانم بلانسبت جمع مث خر تو گل موندم اخر هفتم دوشب مجلس پسر خالمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا امشب زنگش زدم ک عیدو تبریک بگم هم ببینم لباسام ب کجا رسیده شروع کرد ب گریه ک عمم مرده میرم شهرس ...

برو فردا پارچه هاتو بگیر

ببر یه خیاطی دیگه

اگر دستش فرز باشه ۲ روزه درستشون میکنه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
واقعا پیدا کردن خیاط خوب سخته من الان چندساله چندتا خیاط عوض کردم یا بدقولن یا گرون میگیرن یا بد می‌ ...

دقیقا من خودم قدیم خیاطی مکردم اما الان با این شکم نمتونم اصن انقد از سر شب گریه کردم هرچی پیام میدم دخترش میگه تو نمیفهمی حال مامانم بده 

گفتم درک مکنم اما گناه من چیه ی ماهه پارچم دستشه گف دقیقه نود برات میدوزم غصه نخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو فردا پارچه هاتو بگیرببر یه خیاطی دیگهاگر دستش فرز باشه ۲ روزه درستشون میکنه

ب چندجا زنگ زدم مگن سرمون شلوغه 

اینم گفته چندتاشون برش زدم کسی کار برش زده قبول نمکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من خودم قدیم خیاطی مکردم اما الان با این شکم نمتونم اصن انقد از سر شب گریه کردم هرچی پیام میدم ...

ببین رفته شهرستان یا نه؟اگه نه برو پارچه هات رو بکیر بده یه خیاط دیگه 

کدوم شهری ؟