2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر

من ۲۵ سالمه و تاحالا بنا به دلایل مختلف با خواستگاری صحبت نکردم (یعنی نه خونه نه بیرون)

فردا قراره با یه خواستگار و مادرامون بریم بیرون و تاحالا همدیگه رو ندیدیم

من خیلی مشتاق نیستم ولی به اصرار خانواده خودم و خانواده طرف مقابل قبول کردم این جلسه رو داشته باشیم

بنظرتون مهم‌ترین سوالات چیا هستن واسه جلسه اول؟

و اینکه لباس چی بپوشم؟ کت بپوشم و شلوار جین و رسمی باشم خوبه؟ یا لباس خانومانه بپوشم؟

من تیپ عادیم عروسکی و اسپرته که مناسب خواستگاری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس عربی بپوشخب یه شلوار و مانتو بپوش دیگه

دوست عزیز اسمش روشه تبادل نظر

اگر به این درک نرسیدی و اخلاق و تربیت حداقلی برای پاسخ دادن به یه نظرخواهی ساده رو نداری گذر کن؛ نیازی نیست حرص بخوری و با کنایه جواب بدی

کسی چاقو زیر گلوت نذاشته همه تاپیکا رو جواب بدی

جلسه اول سعی کن بیشتر بشناسیش از کارش ، خانوادش ، هدف های آینده ، تفریحاتش ، عقاید مذهبی و انتظارش ا ...

ممنون عزیزم

من به مهاجرت هم فکرمیکنم ولی به خانواده‌م مستقیم چیزی نگفتم و‌ نمیخوام الانم بحثش مطرح شه

بنظرتون ازش درمورد مهاجرت و قصدش بپرسم مستقیم؟

یا غیرمستقیم حرفشو بزنم؟

ممنون عزیزممن به مهاجرت هم فکرمیکنم ولی به خانواده‌م مستقیم چیزی نگفتم و‌ نمیخوام الانم بحثش مطرح شه ...

فعلا غیر مستقیم ازش بپرس در مورد هدف های آینده و اینا...

جلسه های بعدی مستقیم ازش سوال کن