2777
2789
نه

نا امیدی از بخشش و رحمت خدا

خدا در قران گفته کار بد نکنین و خوب کنین اما چون میدونسته ادما ضعیفن توبه رو قرار داده

حالا بین خودتو خدا بگو اشتباه کردم و دیگه نکن مطمئن باش هر چی تو پروندت نوشتن همش توسط خدا پاک و حذف میشه

فقط حق الناس بخشیده نمیشه چرا ؟ چون خدا ظالم نیست و خودت باید خطاهاتوداز بندگان مثل خودت جبران کنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

بله میبخشه ولی باید تلاش کنیم گناهانمون رو تکرار نکنیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خ.ود. ا.ضایی هست. به لحاظ علمی ک کار طبیعیه. علتشم استرسه. اغلبم انجام میدن. کاری به نگاه مذهبیش ندارم و صرفا علمیش رو گفتم. با چله و دعا تمام نمیشه.

فقط مراجعه به روانپزشک و کنترل استرس.

الیته اگر در حدی نیست که زندگیتون رو مختل کنه، کنار بیاین.

بازم میگم به لحاظ مذهبی نظر ندادم

چگونه توبه کنیم؟

مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام):

اول: پشیمانی بر گذشته.

دوم: عزم بر ترک گناه در آینده.

سوم: ادا کردن حقوق مردم.

چهارم: قضا کردن هر واجبی که فوت شده.

از خدا و اهل بیت کمک بگیرین  و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.

به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن،

اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه

و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست.

کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
نا امیدی از بخشش و رحمت خداخدا در قران گفته کار بد نکنین و خوب کنین اما چون میدونسته ادما ضعیفن توبه ...

هم حق الناس باید جبران بشه هم حق الله.

بیشتر ببینید
بخدا همه کار کردم

#امیدونومیدی

#امیدوار_باشیم 

#شیطان بعد از اینکه موفق شد ما رو آلوده ی #گناه کنه ...

حالا شروع میکنه به تلقین کردن اینکه : 

دیگه تو یه گناهــــکاری !

دیگه خدا تورو نمیبخشـــه !

دیگه جز بنده های خوبش نیـــستی !

دیگه #خدا دوستت نـــداره !

و شروع میشه : تو که فلان گناهو انجام دادی خدا تورو نمیبخشه پس این گناه که چیزی نیست اینم انجام بده !!!!

💥💥💥💥

یادتون باشه # ناامید شدن از بخشیده شدن توسط خدا ، به مراتب خطرناک تر از خوده گناهیه که انجام شده ...

💥💥💥💥

خداوند در قران کریم میفرماید :

وَلَا تَيْأَسُوا مِن رَّوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِن رَّوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ

ترجمه : و از رحمت خدا مأیوس نشوید؛ که تنها گروه کافران، از رحمت خدا مأیوس می‌شوند!»

💥💥💥💥

و همچنین در سوره زمر :

بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‌اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می‌آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

💥💥💥💥

فراموش نکن که #خدا از مادر هم به ما مهربان تره🥹❤️

#توبه قشنگ ترین و #آرامش بخش ترین ارتباط بین ما و خداست"🤍🕊"

پس به آغوش خدای مهربانت برگرد و از ته دل بگو...

❤️استغفرالله ربی و اتوب الیه❤️

🌸استغفرالله الذی لا اله الا هو، الحی القیوم

الرحمن الرحیم بدیع السماوات و الارض

من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب و الیه🌸

گفتم چند تا تاپیک قبل

#تجربه از چله نماز توبه یکشنبه

سلام و درود خدا

من تجربه ای از غسل و نماز توبه داشتم امیدوارم انگیزه ای بشه برای بقیه

خب من دوسال بود که میخواستم این چله رو انجام بدم اما هربار نمیشد

تا بالاخره از انتظار خسته شدم و از جایی که کار می‌کردم انصراف دادم و بااینکه شرایط اقتصادی خوبی هم نداشتیم اما عزمم رو جزم کردم و زمستان پارسال شروع کردم

از یه روز یکشنبه

دستورش هم از یکی از کانال‌ها برداشتم

یعنی مثل یه رزق نیکو خیلی اتفاقی بدستم رسید.

هرروز غسل توبه و نمازش رو میخوندم و نمازهای واجبمم سروقت

تمام که شد شبی خواب دیدم تو خونه نشستم و یه نفر اومد و جواب آزمایشم رو برام آورد.

من برگه ها رو ورق میزدم و اینطور دریافت کردم که این آزمایش ربطی به مشکلات جسمی نداره بلکه مربوط به مشکلات روحیه

و من هیچگونه آلودگی و ناپاکی روحی نداشتم

خیلی برام جالب بود

حقیقت این چله هم همینه

و وقتی انسان پاک شد دعاهایش مستجاب میشه

بعد از مدتی بحمدلله درهای رحمت بروم باز شد و اول زیارت عتبات عالیات بعد از سالها و به همون نحو که در نظرم بود... قسمتم شد و بعد حاجت مهم دیگه و الآن هم حاجت سنگین دیگری که داشتم ان شاءالله برآورده شده.

من یک قدم بسویش رفتم و او اینگونه پاسخم را داد.

#نماز_توبه_روزیکشنبه

💠 نکاتی مهم در باب غسل و نماز توبه یکشنبه ذی القعده؛

بنابر فرموده آیت الله پهلوانی ره؛ گویا علامه طباطبایی ره با همین غسل و نماز توبه سال های ابتدایی حوزه که دروس را متوجه نمیشد، مشکل فهم خود را با همین نماز حل کرده بود و از آن پس درس ها را به راحتی متوجه می‌شد!

همچنین حقیر از یکی از بزرگان پرسیدم؛ چطور توبه نصوح روزی می شود؛ فرمودند: ۲۰ الی ۳۰ مرتبه که این غسل و نماز توبه را با توجه و اخلاص انجام دهی، این اتفاق خواهد افتاد‌!

دیگر استادم در کتابی به نام "نور مطهر" خواص و آثار این نماز را گردآوری کرده و بیش از ۱۶۰ مستند از افرادی که این دستور را برای حل مشکل مادی و معنوی امتحان کرده اند را به تحریر درآورده است

از استاد دیگرم پرسیدم راه ارتباط معنوی با شما در دنیا و آخرت چیست؟! فرمود همین نماز توبه!

نماز توبه‌ای که حتی باعث آمرزش پدر و مادر شخص تائب می شود، فقط مخصوص یکشنبه ها هم نیست، در تمام روزهای ماه ذی القعده خواندنش اشکالی ندارد، فضیلت و بیشتر قوتش برای همین ماه است و در ماه های دیگر هم می شود انجام داد! همچنین این نماز بستر پاک شدن حق الناس های شخص را ایجاد می کند و زودتر از هاله حق الناس خارج می شود!

سالکی روشن ضمیر در سخنی قابل تأمل می‌گفت؛ از بعدازظهر وقتی که این غسل و نماز را می‌خوانی؛ شروع می شود... حس می‌کنی که طور دیگری شد و جور دیگری شد... امتحانات و ارتقائات و رشد هایی در مسیرت می افتد که قبلاً نبوده...

به هر حال غنیمت بشماریم و نگذاریم این فرصت های رضوی از دستمان برود...

✍ سامان (جواد) ابوالقاضی 

🔮 مؤسسه طب الحیات سابقون:

@toubeh_esteghfar114

هم حق الناس باید جبران بشه هم حق الله.

عزیزم حق الله یعنی طرفت خداست و البته برا بعضیاش جبران گذوشته اما در حد توان و امکان ماها

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
عزیزم حق الله یعنی طرفت خداست و البته برا بعضیاش جبران گذوشته اما در حد توان و امکان ماها

بله منظورم اینه که مثلا فقط تازه مسلمانها هستن که نمازها و روزه های قبلی رو نیاز نیست انجام بدن ولی اونی که مسلمان هست نماز و روزه قضا داره باید جبران کنه.

بیشتر ببینید
بله منظورم اینه که مثلا فقط تازه مسلمانها هستن که نمازها و روزه های قبلی رو نیاز نیست انجام بدن ولی ...

قربونت برم کلمه باید که گفتین فقط در حیطه قدرت خداست و اما جبران روزه دستورات خودشو داره اگه بتونی بگیر اگه نه کفاره بده بازم نمیتونی کمتر بده بازم نمیشه استغفار کن و اما نماز در قران چیزی به اسم قضای سالهای نماز نداریم و همین توبه و استغفار کافیه ولی جبران روزه صراحتا قید شده

بیشتر ببینید
قربونت برم کلمه باید که گفتین فقط در حیطه قدرت خداست و اما جبران روزه دستورات خودشو داره اگه بتونی ب ...

نماز هم باید جبران بشه. کمترین تردیدی ندارم.
زنگ بزنین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین.
شمارش 096400 هست.

نماز ستون دینه. چطور یک ساختمان بدون ستون فرو میریزه و دوام نداره؟
نماز هم ستون خیمه دینه.
و پیامبر و اهل بیت فرمودن شفاعت ما به اونایی که نماز رو سبک میشمارن نمیرسه.

بیشتر ببینید
نماز هم باید جبران بشه. کمترین تردیدی ندارم.زنگ بزنین مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین.شمارش ...

قربونت چرا برا هر چیزی میگین زنگ بزن ؟!؟!؟!

قرانو شما ببین روزه جبران داره اما نماز نداره و چطور نماز به این مهمی رو خدا یادش رفته باشه ؟!؟!؟!

بیشتر ببینید
قربونت چرا برا هر چیزی میگین زنگ بزن ؟!؟!؟! قرانو شما ببین روزه جبران داره اما نماز نداره و چطور نم ...

کامنتم رو ویرایش کردم دوتا حدیث هم اضافه کردم ادامه کامنت قبلیم.

بیشتر ببینید