2777
2789

چند وقت پیش تو همین سایت یکی اومده بود ب ترکها توهین میکرد و فوش میداد 

خودش رو فارس جا زد 

بعد خانوما کشف کردن که طرف افغانی بوده 

افغانی ها بعضی هاتون به علت کینه ای که از ایرانیا بخاطر اینکه خواستار اخراجشون هستیم تو فضای مجازی به اختلافات قومی ایرانی دامن میزنند 

سعی دارن خودشونو کورد جا بزنن ب ترکها فوش بدن و بلعکس خودشونو ترک جا میزنن ب کوردا فوش میدن چند نفر ساده باور میکنن میان میفتن ب جون هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرد و ترک و افغانی و اروپایی همه بندگان خدا هستن فقط ادمای حقیر و نادان میتونن توهین کنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

بله و کاش عمیقأ به این نتیجه برسن که باید از کشور ما برن کلا حس خوبی نسبت بهشون ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
بیشتر ببینید
چرا هیچ وقت درباره فارس ها حرف زده نمیشه

چون اجازه زندگی دارن اونجا البته با اونا هم این بازی رو راه میندازن 

ولی چون تو کردستان و تبریز اجازه ورود ندارن و مردم فوری گزارش میدن بدون میاد 

چرا هیچ وقت درباره فارس ها حرف زده نمیشه

نمیشه؟!!! این همه فحاشی و توهین به تاریخ و... رو نمیبینید؟ تازه فارس عمومیه خیلی جزئی استان به استان نشونه میگیرن. این معتاده؛ اون خسیسه؛ اون تنبله؛ اون قاتله و...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
واقعا؟

ببخشید جسارتا شما با 19سال سن چطور هم مامایی خوندین هم روانشناسی و الآنم پزشکی میخونین

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
بیشتر ببینید

بله استوری یه شخص افغان دیدم نوشته بود به جای تفرقه افکنی بین ایرانی و افغانی بین اقوام ایرانی تفرقه بندازید چون جاشونو اینجا محکم کنن تاپیک آخرم با لینک آپلود کردم عکسشو

🪶