2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم شب بریم بیرون ببینید چه جوابی بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 265446 بازدید | 691 پست
بابام یه عمر واسم خریده که عادت کردم بعدشم پسر مردم نیست همسرمع فقط عروسی نکردیم

عزیزم اگه خونه پدرت تامیین بودی و میوه استوایی اونجا بود که از پسر بی چاره ی مردم میوه استوایی نمیخاستی و بلاکش نمی‌کردی 

سر شکم نیست سر ارزش آدم هاست

عزیزم ارزشت به شکمته؟ یکم این خرجای هرشبت رو کم کن بعد که کم کردی هی بگو من خیلی باهات میسازم و راه میام تا بتونی خونه امونو بسازی و از این حرفا این تاپیکایی که تو زدی شوهرت جای میوه خریدن خونه به اسمت کنه 😑

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینایی ک گفتی راست بود؟!!! سر شکم قهر و بلاک؟!!! ببخشید چقدر دنبال خرج کردنی الکی این مدلی پیش ...

سر شکم نیست بعد یک هفته می‌خواستیم بریم شام بخوریم نباید بگه خودت از خونه یه چیزی درست کن یا فوقش ساندویچ!!! دیگه اینجایی که دید ناراحت شدم گفت پیتزا دیگه ارزشی نداره

💚 خوشحالم که سردار شهیدم  حاج قاسم رو توی خواب دیدم با چهره نورانی و گره از مشکلاتم باز کرد💚تو تنها شهیدی بودی که بعد از حسینم (ع) برات خون گریه کردم 🖤من بهت یقین دارم حاجی🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤍خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم 👑🇮🇷بنازمت وطنم👑🇮🇷سلام بر آن امام زاده ای که به من سلام داد و هرگز او را دیگر نه شناختم نه دیگر حرمش را توانستم زیارت کنم😭😭سلام بر حسینم(ع)

بیشتر ببینید
عزیزم اگه خونه پدرت تامیین بودی و میوه استوایی اونجا بود که از پسر بی چاره ی مردم میوه استوایی نمیخا ...

جدی میگی؟😂اگه نخورده بودم و ندیده بودم که هیچ اصراری واسه خریدش نداشتم چرا اونقدر عادت دارید که قضاوت کنید آدم رو ،خداروشکر بابام یه عمر خریده خوردم

💚 خوشحالم که سردار شهیدم  حاج قاسم رو توی خواب دیدم با چهره نورانی و گره از مشکلاتم باز کرد💚تو تنها شهیدی بودی که بعد از حسینم (ع) برات خون گریه کردم 🖤من بهت یقین دارم حاجی🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤍خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم 👑🇮🇷بنازمت وطنم👑🇮🇷سلام بر آن امام زاده ای که به من سلام داد و هرگز او را دیگر نه شناختم نه دیگر حرمش را توانستم زیارت کنم😭😭سلام بر حسینم(ع)

بیشتر ببینید
اره گفت که میکنم تو چشم دختر همسایمون😶🤣

جدا منم فکر میکردم این خز بازیا دیگه تموم شده

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
من؟ بله در هر صورت میمونم چون یک ساعت هم نمیتونم باهاش قهر باشم

داری دروغ میگی به ولا چون سراینکه بهت گفت پیتزا۲نفره بخوری بلاکش کردی خیلی بچه ایی بخدا به بلوغ فکری نرسیدی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

قشنگ معلومه ازین تیغ زنایی

من حتی کارت بانکیم هم خالیه پول نمیزنه برام که تیغ زن باشم باهم میخریم هرچی بخوام 

بیشتر ببینید
جدی میگی؟😂اگه نخورده بودم و ندیده بودم که هیچ اصراری واسه خریدش نداشتم چرا اونقدر عادت دارید که قضا ...

عزیزم من تایپیک های قبلیت خوندم 

شما ازدواج کردی که عقده های نداشته های خونه پدرت رو از شوهرت بخای 

واقعا پر توقعی چون عقده داری 

هزینه ی دانشگاه و باشگاه و لیزر و آرایشگاه و لباس و کافه و اینارو هم گفتی میده بهت بعد بازم بلاکش می‌کنی ؟؟؟

بیچاره شوهرت فقط 

کاش اندازه خونه بابات خرج کنی نه عقده هاتو ببری برا پسر مردم 

مشکل اصلی اینه ۵سال عقدی...این اصراری که شما رو غذا داری اگه رو عروسی داشتی الان خونت بودی....

خونم داخلش یه سری کار داره عروسی هم شوهرم میگه داشتم تالار نداشتم خونه اما من می‌خوام ک حنابندان و عروسی هر دو شب تالار بگیریم 

بیشتر ببینید
سر شکم نیست بعد یک هفته می‌خواستیم بریم شام بخوریم نباید بگه خودت از خونه یه چیزی درست کن یا فوقش سا ...

چرا دیگه سر شکم هس متاسفانه! اول اینکه چون ۵ سال از عقد میگذره راحتین باهم و دوم اینکه شما خودت از اول از خونه غذا بردی عادت کرده ، بعد هم مهم باهم بودنه ساندویچ ،سیب زمینی قارچ یا استیک بهونه س!

عزیزم من تایپیک های قبلیت خوندم شما ازدواج کردی که عقده های نداشته های خونه پدرت رو از شوهرت بخای وا ...

اگه بخوام اندازه خونه بابام خرج کنم که خانمان سوز میشه اگه میخوای به قضاوت کردنت ادامه بدی بیا خصوصی عکس یخچالمون برات بفرستم تا اونقدر ادامه ندی این حرفا 

بیشتر ببینید
من حتی کارت بانکیم هم خالیه پول نمیزنه برام که تیغ زن باشم باهم میخریم هرچی بخوام

نمیدونم چرا حس میکنم از پرخرج بودنته که برات پولی نمیزنه وبعد پنج سال هنوز درگیر تعمیرکردن خونه مونده 

من و همسرم بعضی وقتا میریم میخوریم این چیزارو میخونم میگم یعنی خیلی بده که ما میریم ساندویچ یا پیتزا ...

من زمان دوستی با شوهرم ازین سیب زمینی سرخ کردها میخریدیم یه گوشه میشستیم میخوردیم  الآنم که شوهرم بعضی شبا میریم سرکوچه ساندویچ می‌خریم تو ماشین میخوریم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم