2777
2789
عنوان

دعوای بچه ها وحرفای مادر بچه

225 بازدید | 16 پست

دو تا بچه باهم دعوا کردن سر اینکه پسرم داشته فوتبال بازی میکرده و کفته جا نداریم تو نیا،از سر شب دارم جواب پیام ها ویس ها ‌تلفن های این خانواده میدم جالبه اخرش هم میگن دعوای بچه هاست وخودشون باید  حل کنن ولی شما باید بچتو راهنمایی کی اینجوری بزرگ بشه درست نیست 

خب بابا بچه من دوست نداره با بچه تو بازی کنه مثل خیلی از کسایی ک دوست ندارن بچه ی منو توبازیشون راه بدن،

در کل مشکل من سیاست نداشتن بچم هست همه چیز ورک وراست میگه.بنظرتون چطوری بهش بگم من گفتم دل کسی نشکون و….اصلا باهاش برخورد کنم یا نه

چند سالشه ؟ از یه سنی به بعد رک و راست ادم باید به بچه اش بگه هر حرفی رو نباید جایی بزنه و دقیق بگه مثلا این حرفت میتونه باعث این عواقب بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چند سالشه ؟ از یه سنی به بعد رک و راست ادم باید به بچه اش بگه هر حرفی رو نباید جایی بزنه و دقیق بگه ...

الان این ک گفته ما تو بازی جا نداربم خب چی بگه دوست نداره باهاش بازی کنه چون واقعا رفتارهای ازاردهنده داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این ک گفته ما تو بازی جا نداربم خب چی بگه دوست نداره باهاش بازی کنه چون واقعا رفتارهای ازاردهند ...

خوب گفته . به نظرم تو بیخیال باش و جواب والدینشو نده به بچه هم اطمینان خاطر بده که کارش درست بوده اگر شرایط هست از معاشرت با این بچه دورش کن اگر شرایط نیست در پشت صحنه حامی بچه ات باش اون خودش،میره جلو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چرا مگه تنها بچه شما تو بازی بوده که اجازه بده یا نده مگه فوتبال گروهی نیست به بچت یاد بده اون دوست نداره با اون بچه بازی کنه ولی برای بقیه تصمیم نگیره شما هم تشویقش نکن به قلدری کردن برای بقیه بچه ها

چرا مگه تنها بچه شما تو بازی بوده که اجازه بده یا نده مگه فوتبال گروهی نیست به بچت یاد بده اون دوست ...

ن دورت بگردم قلدری نیست،این بچه کلا بچه های دگ اذیت میکنه وبا اینکه بزرگ‌تره از بقیه هست ولی مادرش و…ب بالا میزنه راستش خودمم دوست ندارم باهاش بازی کنه.پسر من با همسناش وهم کلاسی هاش بازی میکنه اصلاهمسن نیستن

فوتبال جمعيه راستش خوشم نمياد از بچه هاي غلدري كه تصميم ميگيرن كي بياد كي نياد

عزیزم وقتی هم وارد بازی میشه دایم فحش میده وب نظرم قصدش تخریب بازی هست.بیش فعالی هم داره

بزار خود بچه ها حل كنن فقط بگو اوني كه بازي نميكنه خيلي ناراحت ميشه خودت را بزار جاي اون طرف بعد اگه ديدي بازم دوست نداري باهات بازي كنه به خرف دلت گوش بده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عزیزم وقتی هم وارد بازی میشه دایم فحش میده وب نظرم قصدش تخریب بازی هست.بیش فعالی هم داره

چند روز پیش کلید خونمون ب زور از دست پسرم گرفته ‌وپرت کرده مجبور شدیم همه قفل های خونه عوض کنیم ب خانوادش هم چیزی نگفتیم.توی جمع مدام پسرم مسخره میکنه پسر منم خیلی ساده ومهربونه ن اینکه مامانش باشم بگم

ن دورت بگردم قلدری نیست،این بچه کلا بچه های دگ اذیت میکنه وبا اینکه بزرگ‌تره از بقیه هست ولی مادرش و ...

نزار بچه ات تو محیطی که آدم ناسالم هست اصلا بازی کنه از کجا می دونی می‌تونه از خودش مراقبت کنه بچه های من به جز مدرسه هیچ جا تو کوچه یا خونه یا پارک دوستاشونو نمی بینن امنیت وجود نداره بچه ای که تو کوچه بازی کنه تربیتش دیگه دست مادرش نیست