ترکیب های یونی صرف نظر از انحلال پذیریشون همشون الکترولیت قوی هستن
#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام منظور از الکترولیت قوی بودن اینه که اگه توی آب حل بشه کامل به یون تبدیل میشه و چیزی به اسم AgCl توی محلول وجود نخواهد داشت مثل HCl که کامل به یون تبدیل میشه
ولی مثلا HF الکترولیت ضعیفه چون وقتی حل میشه کمیش به یون تبدیل میشه و بیشتر مولکولی حل میشه اونی که شما میگین میزان اسیدیته است که بحثش جداست و باید مولار و اینا حساب بشه تا فهمید ولی در شرایط یکسان میزان اسیدی نقره کلرید کم ولی قدرت اسیدیش بالاس
مطمینی؟ اخه نقره کلرید اصلا رسوبه توی آب، بونی ایجاد نمیکنه که رسانا باشه
طبق کتاب مواد نامحلول موادی هستن که انحلال پذیریشون کمتر از ۰.۰۱ گرم در ۱۰۰ گرم آب باشه
همون مقدار کمی که در آب حل میشه هم به طور کامل یونیده میشه پس الکترولیت قویه
پس ترکیب های یونی صرف نظر از انحلال پذیریشون همشون الکترولیت قوی هستن
#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
نقره کلرید کلا نامحلوله اینی که تو میگی برای کم محلول هاست
کمتر از ۰.۰۱ گرم در ۱۰۰ گرم آب نا محلول
بین ۰.۰۱ گرم تا ۱ گرم در ۱۰۰ گرم آب کم محلول
بیشتر از ۱ گرم در ۱۰۰ گرم آب محلول
🫠