2777
2789
عنوان

چی بخورم بتونم درس بخونم

80 بازدید | 12 پست

حداقل ۱۴ ساعتو بتونم ده ساعت نرسیده دیگه نمیکشم قهوه هم جواب نمیده

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه نخور

تنقلات مثه بیسکوئیت و مویز و کشمش اینا بزار جلوت

قبلش حتما برو دوش بگیر

هروقت خوابت گرفت صورتتو آب بزن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بجا قهوه مغزیجات بخور

هزینش زیاده ولی سعیمو میکنم😁

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

قهوه نخورتنقلات مثه بیسکوئیت و مویز و کشمش اینا بزار جلوتقبلش حتما برو دوش بگیرهروقت خوابت گرفت صورت ...

میخورم کنار دستم چای همه چی هست

آب دم دست باشه هی بخور

شدیدا چون عادت دارم بلند بخونم گلم خشکه میخورم

فقط استرس جوابه

شدیداااا دارم

من برا امتحانا شب امتحان اینقد استرس دارم قابلیت اینو دارم بدون قهوه و نسکافه بیدار بمونم

شما سنت کمتره کنکوری هستی 

من بعد چندین سال میخوام آزمون بدم یکم از درس دیر شدم 

میخورم کنار دستم چای همه چی هست

من که دارم میخوابم فردام ساعت ۱۲ امتحان دارم واقعا کشش ندارم

ساعت ۵ پامیشم میخونم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀