2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیتونن مگه گربه ان که از گردن بگیرن😅

کلا فقط تا مدتی که بچه ها پرواز یاد بگیرن پیششونن بعدش هرکی میره سر زندگی خودش

وقتی یکی از بچه ها از تو لونشون میفته کاری نمیتونن بکنن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بیشتر ببینید
نه نمیتونن مگه گربه ان که از گردن بگیرن😅کلا فقط تا مدتی که بچه ها پرواز یاد بگیرن پیششونن بعدش هرکی ...

اخه خیلی کوچولوه نمیتونه پرواز کنه. چرا خدا بهشون این قدرتونداده جوجه شونو ببرن. ینی چی اخه من ناراحت شدم چرا باید قید بچشو بزنه چون افتاده😢😢

حتما جونی چیزی نداشته که نمیتونه و پرندس نوک داره دهن نداره که جوجرو بگیره

مامانه جون نداشته یا بچه؟ بچه که جوجه ریزه میزه بود مادره هم حالش خوب کلی اینجا از صبح تا دم غروب جیغ و داد میکرد و دور بچش می چرخید من هر لحظه فکر میکردم بچشو میبره