2777
2789
عنوان

خوبی و بدی‌های زندگی مشترکتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 109 پست
وقتی بدی ها و کمبودهای زندگی اذیتت میکنه و آزارت میده، خوبیهاشو مرور میکنی که زندگیت رو حفظ کنی درس ...

ن فقط جواب سوال دادم.. در شرایط سختی هستم مرورش بدتر میکنه حالمو

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
عزیزممم🥺🤍همسرم همش میگفت امسال بچه دار شیم تازه یکم داشتیم بهتر میشدیم که پریشب یهو دعوامون شد سر ...

میفهمم با دل جون ک چی میگین منم حمایتی نبود و بچه ام واقعا ک هستم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهم بودن شوهرم که نمی‌فهمه همه میرن و اونی که براش میمونه زنشه. به خاطر  دوستش. دلم رو شکست . منم باهاش قهر کردم عوض اینکه از دلم دربیاره رفته پیامهای عاشقانه که خواهر همه چیزمه و... بهشون داده.  خاک تو سرش. الان تو گوشیش دیدم از حرص تپش قلب گرفتم. امان از مرد بچه ننه خواهر ذلیل رفیق باز

نفهم بودن شوهرم که نمی‌فهمه همه میرن و اونی که براش میمونه زنشه. به خاطر دوستش. دلم رو شکست . منم ب ...

میفهمم 

مرد بچه ننه خیلی بده خصوصا اینکه زن و زندگیشو فدای خانواده‌ش کنی ... مثل شوهر من 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

زندگی دوتاییمون کلا همش خوبه. شوهر من واقعا آدم خوبیه. 

ولی قسمت بد زندگیم خانواده شوهرمه. که فرهنگشون خیلی پایینه طرز فکراشون داغونه و مدام در حال دخالت کردن و تیکه انداختن و فتنه ساختن. خصوصا که زندگی ما هم از نظر مالی و شغلی هم از نظر عاطفی از بقیه اشون خیلی بهتره، بخاطر همین با حسادت هاشون زندگی برای ما نذاشتن. 

اینا اگه بذارن منو شوهرم زندگیمون واقعا هیچ نقصی نداره. 

ممنونم عزیزم پیداش کردم دست کلا درد نکنه یدنیا ممنون شما خودتونم ثبت نام کردی؟ راضی بودی ؟

آره عزیزم خودم ثبت نام کردم با توجه با اموزش هاش دعواها مون خیلی کم شده در حد صفر 

این رضایت‌مندی که الان از زندگیم دارم بعد از آشنایی با همینا بود 

میدونی وقتی میام نی نی سایت اختلافات زناشویی دعوا ها خیانت میبینم میگم کاش میتونستم همشونو با اینا آشنا کنم این بخدا طلاق صفر میشد دعواها کم میشد خیانت دیگه نبود 

حیف واقعا 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

میفهمم مرد بچه ننه خیلی بده خصوصا اینکه زن و زندگیشو فدای خانواده‌ش کنی ... مثل شوهر من

ای خواهر تازه بددلم هست. جوشی هم هست. خونواده اش هم خیلی دلم رو شکستن. تا چند سال پیش یه کرم ضدآفتاب میخواستم بزنم تا ترس و لرز میزدم به خاطر بددلیش🥺🥺🥺

همسرم آدم مودی ایه وقتی خوبه خیلی خوبه و وقتی بد میشه خیلی بده😅

از بزرگترین بدیاشم ک خیلی اذیتم میکنه ولخرجی بی اندازه و پرخاشگریه

هیچوقت نتونستم برای زندگیم تصمیم قطعی بگیرم ک میخوام بمونم یا جدا شم چون دائما شل کن سفت کن میکنه

زندگی دوتاییمون کلا همش خوبه. شوهر من واقعا آدم خوبیه. ولی قسمت بد زندگیم خانواده شوهرمه. که فرهنگشو ...

چجوری مدیریت میکنی؟ همسرت پشتته؟

منم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که همسرم پشتم نیست ، طرفدار خانوادشه در هرررر شرایطی

آره عزیزم خودم ثبت نام کردم با توجه با اموزش هاش دعواها مون خیلی کم شده در حد صفر این رضایت‌مندی که ...

خدا خیرت بده الهی عزیزم

حتما در اسرع وقت تهیه میکنم ، یکم اینروزا بهم ریختم آروم شدم حتما دوره‌ش رو میخرم 

فقط اینکه یسوال، همسر من یه ادمیه که اشتباهاتش رو اصلا قبول نداره همش میگه من بی نقصم مشکل تویی!!!  حالا این وسط من تنها آموزش ببینم و تنها تلاش کنم نتیجه میده؟