«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگتری. نوری درونت داری که میتونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بیکران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت میبینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگتری. نوری درونت داری که میتونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بیکران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت میبینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»
اگه یقین داشته باشی فایده داره اگه بگی حتمابااین درودجواب میگیرم این صلواتم زیادبخون اللهم صل علی محمدوعلی آله وصحبه وبارک وسلم کماتحب وترضی عددماتحب وترضی