2777
2789
عنوان

هنوز كه هنوزه خواب مي بينم

144 بازدید | 14 پست

شبا خواب ميبينم امتحان دارم استرس امتحاناي خردادو ميكشم تو خواب يعني هميشه خواب من اينه بعد توخواب يادم ميفته منكه امتحان ندارم ارامش ميگيرم 😂

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توف به اون دوران.

وسط تابستون نصفه شبی از خواب بیدار میشدم جراغ رو روشن میگردم که درس بخونم میفهمیدم که امتحانام تموم شده /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منم😁

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

یعنی میشه زنده بمونم ببینم خرداد امتحان ندارم؟😫😅

دانشجوعم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

الان دارم کابوس امتحانای دانشگاهو میبینم

خداروشكر دانشگاه نرفتم وديگه هم نميرم ديگه جوني ندارم واسه امتحان 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

من سی سالم شده اما هنوز استرس امتحان های نهایی که خرداد ۹۱ دادم و جمع بندی کنکوری که سال ۹۲ دادم و میگیرم این وقت سال

از خرداد متنفرم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
توف به اون دوران.وسط تابستون نصفه شبی از خواب بیدار میشدم جراغ رو روشن میگردم که درس بخونم میفهمیدم ...

واااي نگووو يادم ميفته من چون كم خوني دارم خيلي بيحالم نميتونستم درسارو زود زود بخونم تموم شه كتاب تا صبح بيدار ميموندم تا يه كتابو تموم كنم وسطا واسه خودم يه نيم ساعتي خواب ميدادم بعد گوشيو ميذاشتم باز بلند شو بخون اصلا يه حس خيلي بد اگه ميدونستم اخرش هيچي نميشم اصلا تو همون ابتدايي ول ميكردم 

یعنی میشه زنده بمونم ببینم خرداد امتحان ندارم؟😫😅دانشجوعم

اميدوارم موفق بشى 😇😍

من سی سالم شده اما هنوز استرس امتحان های نهایی که خرداد ۹۱ دادم و جمع بندی کنکوری که سال ۹۲ دادم و م ...

واقعا شب بيداري ها خرداد

اميدوارم موفق بشى 😇😍

مرسی عزیزم🙏😊❤️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم