2777
2789

چ چیزی استفاده کردین ک تاثیر داشت 

صابون، کرم، قرص، لوسیون،  سرم یاااا هرچی ک بعد قطع برگشت نداشته باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد (وعجل فرجهم) 

کرم لاکچری کویین قیمتش گرونه یک وهشصده ولی خیلی خوبه ی آبرسانه ضرر ندارهه

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم و صابون و اینجور چیزا فایده نداره بدن باید خودش تولید رنگ بکنه از مکمل های که تغییر ایجاد می‌کنن ...

من سفید هستم ولی دوست دارم شفاف بشم 

اثرش دائمیه؟

باذیک بار مصرف که نه حداقل سه دوره اش رو باید استفاده کنی ولی خیلی خوبه ها برگشتشم مث قبل نمیشه 

من یمدت استفاده میکردم دیدم قیمتش گرونه فعلا تو خرید جهیزیم پولم نمیرسه😂 شما اگ داری استفاده کن نتیجش عالیه

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
بیشتر ببینید

برای پوست دائم سفیدو خوشکل و شفاف اول برو ی ازمایش چکاب بده ببر دکتر عمومی میگه چیا پایینه چه ویتامینایی کم داری مکملشون رو بخر بخور هرروز ابم که میخوری چند قطره ابلیمو نازه بریز زدی پوستو میبره کاهو و سبزی خوردن هرکدوم داری مدام پای وعده غذاییت بخور میشی سفید برفی که لپاش گل انداخته البته کم کم باید ۵.۶ماه رعایت کنی صابون و کرم موقته زیرشو باید درست کنی :رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون:

باذیک بار مصرف که نه حداقل سه دوره اش رو باید استفاده کنی ولی خیلی خوبه ها برگشتشم مث قبل نمیشه من ی ...

همون ی بار استفاده کردی خوب بود؟  میشه عکس بدی ببینم کدومو میگی

برای پوست دائم سفیدو خوشکل و شفاف اول برو ی ازمایش چکاب بده ببر دکتر عمومی میگه چیا پایینه چه ویتامی ...

این چیزا لاغر میکنه 

وزنم خوبا ولی دوس ندارم لاغر شم😂

والا پوستمم میگن خوبه سفید هم هستم 

ولی خستس میدونی ی طوری دوست دارم شفاف و سرحال باشه