2777
2789
عنوان

دلم برا چهره های نچرال تنگیده 😢🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 66441 بازدید | 672 پست
مردا پلنگ پسند شدننچرال ها رو بنجل و امل حساب میکننهعی دنیا

نظر این مدل آقایون مگه مهمه؟

مهم اینه ما عقلمون رو دست اینجور آدما ندیم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زیبایهایه مصنوعی یطرف...این ژله لب هم یطرف

بازم دماغ عمل کردن قشنگه...مژه گذاشتن خوشگله...ابرو هارو درست کردن خوبه ...ناخن هم قشنگه....ولی این ژل لب چیه اینقدر لبا زشت میشه و دومتر بیرون از کادره صورته؟؟؟تو روخدا لباتونا دیگه اینجوری نکنین

اکه ی روزی این فیافه ها از مد بره و قیافه نجدال مد بشه اینایی ک هزار تا عمل کردن مکار میخان بکنن

همین الانشم از مد رفته خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

خب عمل بد هم نیس ینفر اصلا اعتماد بنفس نداره و با انجام کارای زییایی کلی تغییر میکنه و روحی و جسمی عوض میشه کامل اما هرچیزی ی حدی داره عنشو در نیاریم خوبه😐😬😂

کوردم🌱

من بینیمو تازه عمل کردم

بینیمم ایراد نداشت یعنی قبلش هر جا میرفتم ازم تعریف میکردن یه قوز ریز داشت و شکستگی و یکم مشکل تنفسی داشتم یه سوراخ بینیم کاملا کیپ بود

پولشم مامانه بیچارم طلاشو فروخت داذ

این حرفا چیه میزنید

چه راحت قضاوت میکنید مگه همه یجورن 

شماهم دلتون میخواذ یا مشکلی دارید بنظر من انجام بدید ادم یبار زندگی میکنه چرا بقیه رو خراب میکنید

همه زیبایهایه مصنوعی یطرف...این ژله لب هم یطرفبازم دماغ عمل کردن قشنگه...مژه گذاشتن خوشگله...ابرو ها ...

من از کاشت مژه هم بدم میاد. خیلی مصنوعی . ضایعه/ ژل لب خدایی افتضاحه. ناخن هم کوتاه خوبه. اونم طبیعیشو دوس دارم نه کاشت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
من برعکس شما فکر میکنم دهه هشتادیا خیلی بیشتر ازسنشون پیش رفتن بنظرم !

من با دانشجوها زیاد در ارتباطم سادگی خیلی بیشتر از چندسال قبل برگشته بهشون اما خب هنوزم هستن خیلیا که همچنان ژل میزنن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من از چشماشون میترسم مژه های عجیب چشمه سیاه سیاه

خیلی وقتا چشاشون لوچ دیده میشه. دقت کردین!

بیشتر ببینید