2777
2789
عزیزدلم از خدا بخواه . بگو اگه صلاح می‌دونه قسمتت بشه اگه هم صلاحت نیست مهرش از دلت ببره و بهارش سرر ...

آره خب ولی نمیتونم چی میشه اون آدم هم یه سری رفتار ها نشون داده که حس میکنم یه نمور حس داره اما نمی‌دونم تهش چی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ممنون ازت بابت اینکه وقتتو در اختیارم قرار دادی گل دختر این خیلی برام با ارزشعبعد اینکه میشه هم ...

فدات بشم . هرچیزیو از ته دلت بخای میشه حتمن . اگه یجاهایی نشد بدون خدا ی بدی دیده ک نخواسته برات بشه ولی همیشه موقع ای ک خاسته ای داری کامل بازگو کن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره خب ولی نمیتونم چی میشه اون آدم هم یه سری رفتار ها نشون داده که حس میکنم یه نمور حس داره اما نمی‌ ...

بسپر ب خدا عزیزم . از ته دلت بسپری بهش خودش برات میسازه حتمن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها در مورد رهایی با جزئیات توضیحات بدین

و اینکه 

من نشونه های بسیار قوی میبینم ازش ولی برنمیگرده

قبلا همین نشونه های رو میدیدم بر میگشت

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
یعنی چه جوری دقیقا میشه درخواست بدم بیشتر حرف بزنیم؟

ببین بحثش خیلی طولانیه

کوتاه بگم

بدن ما انرژی و ارتعاش تولید میکنه و افکار و احساسات ما این ارتعاش رو میگیرن رو پخش میکنن و مصرف میشه

حالا من خودم یه مدت مدیتیشن میکردم و پشت بندش ساب گوش میدادم (اگر درمورد سابلیمینال اطلاعاتی نداری سرچ کن) و از این طریق تونستم ارتعاشمو بالا ببرم و بعد از یه مدت به هرچی فکر میکردم اتفاق میوفتاد حتی چندین سال پیش قبل از بالا بردن ارتعاشم رو یکی کراش بودم و آرزو کرده بودم معلمم بشه و عاشقم بشه بعد از بالا بردن ارتعاشم حتی این اتفاقا هم افتاد ولی بعد چون نتونستم افکارمو کنترل کنم به یه چیز بد چندوقتی فکر کردم و برام اتفاق افتاد برای همین کلا همه چیو گذاشتم کنار و ارتعاشم باز اومد پایین

ببین بحثش خیلی طولانیهکوتاه بگمبدن ما انرژی و ارتعاش تولید میکنه و افکار و احساسات ما این ارتعاش رو ...

اخه من یه چیزایی رو جذب میکنم خودمم می مونم، البته خداروشکر شکر

ولی خوب اون اتفاق اصلی برام مهمه.

مثلا رفتم یه داروخانه ، یه خانومه خیلی ناوارد و فس بود، خیلی دلم میخواست خوده دکتره کارمو انجام بده، چون فرز و سریع بود، همون برام انجام داد

این مدل جذب زیاد دارم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
ببین بحثش خیلی طولانیهکوتاه بگمبدن ما انرژی و ارتعاش تولید میکنه و افکار و احساسات ما این ارتعاش رو ...

من یه چیزایی خواندم ولی میگن ساب خیلی ضرر داره بعد اینکه اگه بخوای یه توصیه به من بگی که بتونم تسلط کامل داشته باشم رو افکارم ؟