2777
2789

من بچه ی اولم رو خیلی سرسری اوردم،خدا رو شکر میکنم که هست،بعصی وقتا علت تمام حال خوبمه🩷

ولی هیچ انکیزه ای برای بچه ی دوم ندارم چون واقعا سر مادر شدن از خود گذشتگی های زیادی کردم که فکر میکنم همین یکی بس بوده😅

ولی نگران تنهایی پسرمم فقط،همین یکی نکرانم میکنه😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد منی و چه خوب که تاپیک زدی تو فکرش بودم یروز منم بزنم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بیشتر ببینید

من که به بچه دوم فکر نمیکنم .

۲۰ سال بعد  همه تنها میشن . حتی اونایی که ۱۰ بچه ان 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه من خودم با اینکه یه خواهر دارم حس میکنم حتی دو تا هم کمه،هیچی فامیل خود ادم نمیشه

والا منم میگم یا بچه نیاره ادم یا حداقلللل دوتا

اما من خودم فعلا قصد دومی رو ندارم 

میترسم یجوریم اصلا نمیتونم بهش فک کنم 

من بچه اولمو با کلی برنامه ریزی و هدف اوردم و خداروشکر میکنم واسه داشتنش 

اما به بچه دوم اصلا فکرم نمیکنم...بچست لوبیا نیست ک با اب و نور رشد کنه ...کلاس میخواد ..کتاب میخواد تفریح میخواد..باشگاه...اموزش..تربیت از همه مهم تر پدر و مادر با اعصاب خیلی اروم ...تنهاییاشوهم خودمون پر میکنیم ...

تواین ۵ سال واقعا واسش وقت گذاشتیم خیلی زیاد تااخرشم همینیم..نظر شخصیمه البته 

شخصیت و تربیت  و جایگاه درست یه بچه ب نظرم مهم تره تا بخاطر تنهاییش تصمیم دیگه ای بگیرم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من که به بچه دوم فکر نمیکنم .۲۰ سال بعد همه تنها میشن . حتی اونایی که ۱۰ بچه ان

خب الان مثلا من و خواهرم دو تا شهر حداییم.ولی میدونم روی هیچ دوست و رفیقی نمیتونم حساب کنم ولی خواهرم چرا.میدونم هیچوقت بهم خیانت نمیکنه،دلسوزمه و .....

خب دلم نمیاد بچه م از این شرایط محروم شه

وام فرزند اوری

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بیشتر ببینید

نیار واقعا بچه اوردن هم ظلمه به خود ادم هم ظلم به بچه بیچاره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵