2777
2789
عنوان

وای بچه ها رفتم یه خط لب گرفتم صدوشصت هزار😭بنظرتون زیادههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 135 پست
برق لب خوب خیلییییی گرونه من دوست دارم تمام شیگلم هارو بخرم نمیشه متاسفانه 😁

کیکو برق لبش 2 میلیونه تقریبا 

شیگلم برق لباش فرقی با برق لبای ارزون نداره

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خط چشم مای رو من ۹ هزار تومن میخریدم😂هرسری میرفتم بخرم میدیدم دوبرابر شدهدیگه زدم تو کار خارجیگفتم ...

آخه برا خودم پاریس ومای کار باهاش راحت تر هیچ مارکی اندازه اینا به دلم نمیشینه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من یه دونه لیپ گلس حجم دهنده خریدم ۲۰۰ ، پولش برام مهم نیست ، وقتی می زنم لب هام آتیش میگیره ولی حجم ...

من ی حجم دهنده خریدم اتیش میگیره لبم .اما حجمم میگیره

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بیشتر ببینید
من ی حجم دهنده خریدم اتیش میگیره لبم .اما حجمم میگیره

برندش چیه؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

این دفعه البالویی شایدم گیلاسی هست نمیدونم ولی طعم هندونه بیشتر دوس داشتم دفعه قبل گرفته بودم

م شاه توت گرفتم رنگش بهم نمیاد حس میکنم و خیلی زیاده بیشتر یه لایه نمیتونم بزنم

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

آخه برا خودم پاریس ومای کار باهاش راحت تر هیچ مارکی اندازه اینا به دلم نمیشینه

منم همینم

چندتا خریدم

تا آخرش دیدم قلم بل مثل مایه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !