2777
2789

تا الان خوب بودم تازه میخوام بلند 6صبحونه بهش بدم یک ساعت پیش مامانش زنگ زده بود بهش صبحونه خوردی؟ 

به نظرتون من کارم اشتباه بوده یا نه 

در حالت عادی 12 ظهر بیدار میشم بعضی ها نمیدونم اینقدر زود بیدار میشن چیکار کنن بیکار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح تا الان به اون بچه صبحونه ندادی؟؟؟؟  درست متوجه شدم 

اگه آره چطور دلت اومد این کارو بکنی 🥺

ایران من، برای تو از جان نوشته ام❤از قصه های تلخِ خیابان نوشته ام❤از بغض مادری ‌که جهانش خلاصه شد❤در دستِ سردِ کودکِ بی جان نوشته ام❤از دختری که داغ عروسک ندید و رفت❤از روح  بی قرار دبستان نوشته ام❤ایران من، صدای دلت را شنیده ام❤در غصه ها نوید بهاران نوشته ام❤آرش کمان به دست نگهبان قله هاست❤از کاوه و سیاوش و دستان نوشته ام❤ای سرزمین سبز تو پیروز صحنه ای❤با خون سرخ رنگِ شهیدان نوشته ام❤نور ظهور در دل ما خانه کرده است❤از انتظار کلبه ی احزان نوشته ام❤ایران من، تمام غزل ها فدای تو❤خود را فدای میهنم ایران نوشته ام❤

بیشتر ببینید

از شب قبل براش صبحونه آماده کن و بهش بگو از یخچال برداره..

آب‌جوش یا چایی هم تو فلاسک براش بریز..

بهش بگو اگه صبح خیلی زود بیدار شی،حالت بد میشه 

و از طرفی هم نمیخوای اون گرسنه بمونه،واسه همین براش آماده میکنی ک جفت تون راحت باشین

روستا هست؟

روستایی ها که سحرخیزن 

مادربزرگم بعد اذان صبح بیداره هر ساعتی بری خونش چایی و غذاش حاضره عین دسته گل میمونه

ایران من، برای تو از جان نوشته ام❤از قصه های تلخِ خیابان نوشته ام❤از بغض مادری ‌که جهانش خلاصه شد❤در دستِ سردِ کودکِ بی جان نوشته ام❤از دختری که داغ عروسک ندید و رفت❤از روح  بی قرار دبستان نوشته ام❤ایران من، صدای دلت را شنیده ام❤در غصه ها نوید بهاران نوشته ام❤آرش کمان به دست نگهبان قله هاست❤از کاوه و سیاوش و دستان نوشته ام❤ای سرزمین سبز تو پیروز صحنه ای❤با خون سرخ رنگِ شهیدان نوشته ام❤نور ظهور در دل ما خانه کرده است❤از انتظار کلبه ی احزان نوشته ام❤ایران من، تمام غزل ها فدای تو❤خود را فدای میهنم ایران نوشته ام❤

بیشتر ببینید