2777
2789
تازه بگي اينكارو كن اونكارو كن كه گوش نميده كار خودشو ميكنه خوب دركم ميكنيا

آره عزیزم من حامله بودم ماه آخرم کارگرگرفتم خواهرشوهرم اعتراض میکردمیگفت دلت میاد پولتو بدی کاری که خودت میخوای انجام بدی رو بدی یکی دیگه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای نظافت از شرکت معروف با شماره ثبت کارگر گرفتم همینطور که کار میکرد ازش سوال میپرسیدم تو حرفاش گفت هنوز قرار داد نبسته با شرکت هنوز شرکتو ندیده گفتم چطوری بدون ضمانت کار میکنی گفت سفته پنج میلیونی میخوان برای چی بدم

گفت پسر عموم اونجا قرار داد داره منو معرفی کرده نمیشه به شرکتا اعتماد کرد

آره عزیزم من حامله بودم ماه آخرم کارگرگرفتم خواهرشوهرم اعتراض میکردمیگفت دلت میاد پولتو بدی کاری که ...

خواهر شوهر شمام مجرده؟؟؟

خواهرشوهر من مجرده يه جوني هم داره خيلي هم زور داره شش ساعتم كار كنه خسته نميشه ولي من خيلي ضعيفم

برای نظافت کارگر لز شرکت معروف با شماره ثبت کارگر گرفتم همینطور مه کار میکرد ازش سوال میپرسیدم تو حر ...

خب من پرستار كه گرفتم رفتم تو شركت جلو خودم ازش سفته گرفت و كارت شناسايي و قرارداد نوشت و مدارك پرستارمو گذات تو گاوصندوق شركت

خواهر شوهر شمام مجرده؟؟؟ خواهرشوهر من مجرده يه جوني هم داره خيلي هم زور داره شش ساعتم كار كنه خسته ...

نه بابا دوتا بچه ی کوچیک داره ولی یه زرنگیه هرسال سه چهاربار خونشو میریزه فرشاشو همه چیزشو خودش میشوره

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم