توی سایت جاب ویژن و ای استخدام و دیوار و... برای هرجا رزومه میفرسته بهم زنگ نمیزنن با این که تمام گزینه های استخدامشون رو دارم پول هم ندارم ببرم بدم کاریابی برام کار پیدا کنند چون بعد یک مدت کار پیدا نکنند پولم رو پس نمیدن چندبار رفتم از جاهای مختلف پرسیدم همین رو گفتن ، خسته شدم از بی کاری از این که پول ندارم برای هرچیز کوچیکی باید منتظر ماهانه پدر م باشم تازه اون رو هم باید جمع کنم تا بتونم یه چیز مناسب بخرم خسته شدم دارم دیوانه میشم ، از طرفی هم هیچ خواستگاری ندارم که حداقل ازدواج کنم دستم باز تر باشه ازطرفی هم بار فشار روانی و عاطفی و ... حتی همون اندکی که هست رو دیگه تحمل نمیتونم کنم انگار کسی من رو نمیبینه انگار نامرئی ام خسته شدم از این دیده نشدن لطفا نیاید نصیحت های بیخود نکنید که شوهر میخوای چه کار به همون نیتی میخوام که شما روز اول ازدواج کردی میخواستی حالا اگر یک سری هاتون ناراضی هستید قرار نیست همه ازدواج ها بد باشه همه زندگی ها بالا و پایین داره و من هم این رو خوب درک میکنم پس شما هم من رو درک کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.