2777
2789

تایپک دوستمه راهنمایی پلیز

بهم میگه گلی خانوم اسمم گلی سیو کردههم تو اینستا هم شماره .. دوسپسرم نیس آشنا شدیم و چندین ساعت شبا جت میکنیم مث امروز تا ساعت چهار دز خالیکه ۶ باید بیدار شه بره سرکار 

بنظرتون خوشش میاد ازم یا فاز جاست فرندی عه؟

به نظرم انقدر تا دیر وقت باهاش چت نکن نذار فکر کنه بیکاری یا تمام زمانت مال اونه کم باهاش چت کن بذار ...

بعد از ۹ ماه مرموز بازی اوکی دازم میشم

پیام میداد خیلی دیر و سرد جواب‌میدادم بنظزم اززش فرصت دادن دازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۹ ماه مرموز بازی اوکی دازم میشمپیام میداد خیلی دیر و سرد جواب‌میدادم بنظزم اززش فرصت دادن داز ...

اره داره ولی همه جوانب و بسنج این پسرا همیشه باید براشون مرموز باشی ی روز شل بگیری سوارت میشن من خودم بعد کلی سیاست الان چند ماهه سوارم شده پایین هم نمیاد لعنتی اصلا رو ندیا🥲😂

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

احتمال زیاد خوشش میاد، ولی شاید بخواد فقط دوست بمونه. ممکنه فاز دوستی رو پیش ببره و مشخص نباشه چی میخواد. باید خودت بیشتر بررسی کنی و ببینی که حرفاش و رفتاراش به چه سمتی میره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
همونننننن آدم هی خودشو میگیره خو تا چقدررررر😭😂ماست هم باشه تو گرما وا میره

دقیقااا مث من ک الان دارم وااا میرم😂

دیگ ۹/۱۰ ماهه

واقعا از ثابت قدم بودنش خوشم اومد 

دقیقااا مث من ک الان دارم وااا میرم😂دیگ ۹/۱۰ ماههواقعا از ثابت قدم بودنش خوشم اومد

بخدا الان دیگ وقتشه کارو رسمی کنه بیشتر از یک سال آدم وا میره خو😭😂

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️