2777
2789

متاسفم براشون 

نه بحثی داشتیم نه چیزی

امشب بعد مدت ها رفتم خونه مادر شوهرم اینا 

اونم به اصرار شوهرم چونکه جمع همشون جمع بود

با  بچه هاش با هم از در رفتیم تو 

مادر شوهرم بچههای خودشو یه دل سیر بغل کرد منم عین 

یتیم ممدمیرزا 

بعدشم اکیپی دور هم جمع شدن پچ پچ میکردن میخندیدن 

من اونور نشسته بودم تنها

اوایل شوهرمم رفت پیششون نشست اما دید تنهام اومد پیشم اینستاشو باز کرد ریلزای خنده دار اورد تا منم بخندم 

تااا اخر شب شوهرم پیشم نشست باهام حرف زد ولی یه چیزی تو گلوم گیر کرده بود حس ادمای اضافیو داشتم  

حس کردم اضافه اون جمع خانوادگی هستم

به شوهرم بگم؟ گله کنم؟؟؟ 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت میرفتی پیششون

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید

مال ما هم جمعا خونه خواهر شوهر بزرگه دنگ و کباب گیتار قلیون حدودا پنجاه نفرمیشن با بچه ها

من سرما خورده بودم با دو تا بچه موندم خونه شوهرم هم بعد شام رفت یکی دو ساعتی اونجا باشه

گفتم یه بچه سرما بخوره از چشم من می بینن

اتفاقا خیلی از رفتار زیبای همسرت کیف کردم 

بهت پیشنهاد می کنم پی دی اف کتاب زنان بر علیه زنان رو دانلود کنی بخونی 

تمام رفتاراهای اونا از حسادته دارن می سوزن که همسر شما ، شما رو دوست داره و براتون ارزش قائله 

قدر زندگی و همسرت رو بدون و شخصیت قوی داشته باش و برات مهم نباشن اونا

مهم خودت هستی و همسرت 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
بیشتر ببینید