2777
2789

فقط به مادرش احترام می ذاره:)

کُرد و کوه ها⛰️ کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده دار و اصلیه چرا مامانی؟

کُرد و کوه ها⛰️ کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یعنی منتظر تأیید بزرگترشه

به نظرم همینه. یعنی اینکه دودله

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بیشتر ببینید

شما اصلا ادامه به روابط مخفی ندین بگین با خانوادش بیان 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

یعنی جواب رد و فرار

محرم امسال هم اومد و من مثل پارسال دست خالی.....خدایا یه نیم نگاه.....فقط یه نیم نگاه....فکر کن منم بنده عزیزتم...خیلی دلم تنگه..........یه صلوات بفرستید....شاید دعای شما گرفت.........اربعین نذرمو میدم.خودمم درست میکنم

بیشتر ببینید
شما اصلا ادامه به روابط مخفی ندین بگین با خانوادش بیان

مخفی نیست هنوز معرفی نکرده منو

داداشم و مامانم میدونن کامل از طرف من میگه تا مامانم نپسنده نمیدونم ولی معرفی هم نمیکنه میگه زوده

یه جمنای مغرور و خاص🥰