2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی لطفا میایید

327 بازدید | 44 پست

می‌خوام توبه کنم و به خدا نزدیکتر بشم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

از کجا شروع کنم....

کمکم کنین لطفا 

استغفار خوبه انجام بدم؟چه استغفاری؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفار در لفظ یعنی گفتن استفغفرالله و اتوب الیه 

اما باید در عمل و تو دلت نیتت این باشه که دیگه قصد تکرار گناه رو نداری و واقعا پشیمونی 

و اون چیزهایی رو که امکانش هست جبران کنی، نماز و روزه قضا اگر داری خورد خورد شروع کنی ادا کنی و اگر حقی از دیگران ضایع کردی سعی کنی جبران کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید

مراحل شش‌گانه توبه از دیدگاه حضرت امیر مومنان عبارتند از:

۱. پشیمانی ازگناه.

۲. تصمیم جدی بر اینکه به گناه بازنگردد.

۳. ادای حقوق مردم که ضایع کرده است.

۴. ادای حق الله.

۵. ریاضت دادن به بدن تا گوشتی که بر بدن از حرام رشد کرده است از بین برود.

۶. خود را به اطاعت حق وادار کند.

بعد از این مراحل زمان تحقق استغفار با گفتن استغفرالله است

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم چه استغفاری؟؟

عزیزم استغفار یه ذکره عمومی هست، همون استغفرالله و اتوب الیه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
به رفتارت فکر کنو عمیقا ازش متنفر شووقتی خدا ببینه واقعا از رفتارت بدت اومدهخودش مسیر رو باز می کنه ...

بهشون فکر میکنم گریم میگیره در این حد پشیمونم 

هیچوقت دیگه حاضر نیستم مرتکب خطا بشم

اول باید رو خود شناسی کار کنی 

کتاب معراج سعادت عالیه

بعدش طی خود شناسی مراحل توبه از دیدگاه امام علی (ع) رو به جا بیار تا اونجا که میتونی...

بعد سعی کن که خوندن قرآن و عمل به اون رو به جا بیاری و به یه شناخت نسبتا خوب از امام زمانه‌ی خودت برسی و در رکاب ایشون باشی

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

بیشتر ببینید