2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا خلاف این موضوع اتفاق میفته و زن و شوهر از هم دور و سرد میشنمخصوصا دو سه سال اول

دقیقا تنش ایجاد میشه، همشم بخاطر بچه اس 

و خب خستگی مادر 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

من همیشه به شوهرم میگم بلا نسبت کدوم فلان فلان شده ای گفته زندگی شیرین میشه

ببین لذتهای بچه داشتن به کنار هان ولی تنش و دعوا اوایلش که بچه کوچیکه مخصوصا بیشتر میشه

ان شاءالله بزودی زود عزیزم خبرشو بهمون بدی... اره خیلی گرم تر میشه. بچه به زندگی دونفره هدف و انگیزه میده... یه انگیزه برای تلاش و امید به آینده.... یه نفر که میدونی قراره تو رو ادامه بده بعد از مرگت.... اصلا نمیشه قبل و بعدش رو مقایسه کرد.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید
دقیقا تنش ایجاد میشه، همشم بخاطر بچه اس و خب خستگی مادر

درسته عزیزم

اصولا آقایون هم مشارکتی توی روند نگهداری بچه ندارن ، یعنی فکر میکنن مخارج تامین بشه کافیه 

کل بار زندگی و مسئولیت فرزند رو دوش مادره و همین سنگین بودن وظایف اجازه نمیده زن و شوهر بتونن با هم وقت بگذرونن ، حتی ممکنه از اینکه توسط همدیگه درک نشن بحث و اختلاف هم بوجود بیاد.

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

من همیشه به شوهرم میگم بلا نسبت کدوم فلان فلان شده ای گفته زندگی شیرین میشهببین لذتهای بچه داشتن به ...

خب گلم قبل اومدن بچه باید براش اماده بشید... برید مطالعه کنید راجع به روش های تربیت... با هم صحبت و مشورت کنید. بدون امادگی نمیشه..... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید

خواهرشوهرم و شوهرش چنان عاشقانه بودن یا تو‌بغل یا ماچ یا عزیزم 

هفته پیش وسط یه مهمونی رسمی نزدیک بود دعواشون شه 

یعنی خواهرشوهرم دیگه گفتش دوس دارم اینو‌خورد کنم تو صورتت گفتمت تو تربیتش دخالت نکن تو اصلا حرف نزن .

خاله و شوهرخاله شوهرم هاج و واج بودن

اخه خواهرشوهرمم قبلا فقط صدا خنده اش میفهمیدی