2777
2789

نمیدونم کرونا بود یا چی ولی یک هفته ی تمام تب مدام که وحشتناک بود دو سه روزه از تب افتاده. ولی خیلی ضعیف شده لاغررر بود مریضم شد جون نموند براش زیر چشاش گود افتاده دلم کباب میشه ۶سالشه بشدت بد غذا چی بخوره جون بگیره فقط چیزای عجیب غریب نگین. امروزم شیرموز درست کردم توشم آجیل پودر کردم ریختم دوتا استکان خورد

برام صلوات میفرستین

کباب برگ، عصاره ی گوشت ،کمپوت آناناس و اب سیب ،شیربادام هم براش درست کن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشت گوسفند خیلی جون میده به بچه.....هر جوری دوست داره بپز با کته بده بخوره....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

شیر خرما 

اب طالبی 

سوپ 

جگر 

کباب 

مغزیجات 

عدسی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
بیشتر ببینید