2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر140  تا زیارت عاشورا و 140 تا صلوات  کردم  برای  تمامی شهدا مخصوصا  شهید نوید صفری و شهید هادی  نفری هر چندتا که تونستید تعداد بیشتری هم شد اشکالی نداره همینجوری یه تعداد حداقلی گفتم ان شالله بیشتر از این تعداد بتونیم بخونیم 

یکیش ربع  ساعت بیشتر طول نمیکشه 

یکی هم بخونیم ثواب 140زیارت عاشورا گیرمون میاد 

زمان هم تا فردا تونستید بخونید که خیلی عالیه  چون روز عرفههست و خیلی ثواب داره دعا ها مستجابه امشب و فردا  نتونستید  تا عید غدیر ان شالله بخونیدش 

خودشهید صفری وصیت کردند  کمکون میکنند نشد در اخرت برامون جبران میکنن

ولی لطفا با اعتقاد بخونید مطمعن باشید هیچ کسی دست خالی بر نمیگرده 

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه 

و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون و به نیت مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک 

التماس دعا مهربونا 

شما چندتا زیارت عاشورا میخونید ؟  چندتا صلوات ؟

لطفا اگر کسیو میشناسید تگ کنید تا شما هم در ثوابش شریک بشید  

ان شالله حاجت روا شیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید