2777
2789
ببخشید چند هفتتون بود ؟ بعدش حامله شدین ؟ علتش معلوم شد چی بود ؟

برای خودم نبود یکی از دوستام بود انگار ماه سومش بود از این ویروسیا گرفته بود حال خودشم بد بود وهیچی دیگه قلب بچه وایساده بود دکتر گفته بود به خاطر این ویروسیا بوده احتمالا

بر من ۳۵هفته ایست قلبی کرد معلوم نشد چرا 😔🥺

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بر من ۳۵هفته ایست قلبی کرد معلوم نشد چرا 😔🥺

واییییی 

خدا بهت صبر بده عزیزم 

من الان ۸ هفته بود روحیمو باختم داغونم دیگه ۳۵ که کلا کم مونده بودی 

خدا دلتو شاد کنه بزودی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

واییییی خدا بهت صبر بده عزیزم من الان ۸ هفته بود روحیمو باختم داغونم دیگه ۳۵ که کلا کم مونده بودی خد ...

اره سخت بود اما گذشت دوباره باردارم امیدوارم خدا اینبار بهم ببخشه، انشالله خدا دل شمارم شاد کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
خداروشکر ان شاء الله سال و سلامت بغلت بیاد عزیزم

ممنونم عزیزم خدا ب زودی ی فرشته کوچولو هم نصیب شما کنه🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
منمف ککردم ۱۳ هفتست رفتم گفتن تو نه هفته قلب واستاده.دوسری قبلم قبل تشکیل قلب سقط شد هیچکس نفهمید چر ...

عزیزم خدا بهت صبر بده 

درکت میکنم سخته عزیزم 

زودتر جاش سبز شه ان شاء الله 

مشکلی ندارین خودتون ؟ طبیعی باردار میشدین ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

عزیزم خدا بهت صبر بده درکت میکنم سخته عزیزم زودتر جاش سبز شه ان شاء الله مشکلی ندارین خودتون ؟ طبیعی ...

سلامت باشی.اره من بااقدام اول باردار میشم همه چیم سالم ولی به نتیجه نمیرسه خداشکر یکی دارم طفلی انقد دلش خواهر برادر میخواست که ۳ بار اقدام و اینجوری...