2777
2789

برام جالبه... حتی اون دسته از همکلاسی هام که در طول سال اصلا باهام صحبت نمیکردن الان رتبه کنکورم واسشون مهم شده!!! 

خب شاید من نخوام جواب بدم 

چرا باید از دیگران این سوالات شخصی رو بپرسیم؟؟ چرا بعضیا بلد نیستن سرشون تو زندگی خودشون باشه واقعا 

چرا باید مشکلاتم و بهم یادآوری کنن مشکلاتی که اگه نبود مطمئنم میتونستم کنکور شرکت کنم و رتبه خوبی بیارم 

چرا آخه؟؟؟ 

گاهی شرایط مانع پیشرفت آدمه و سوالات اطرافیان مدام اینو یادآوری میکنه 

کاش از هیچکس سوالای این مدلی نپرسیم آزار دهنده ست.

کاش مردم قبل اینکه درباره کسی نظر بدن اول نگاه کنن به خودشون 

آیا دختر من یا پسر من پزشکه مهندسه یا خودم هستم که با تمسخر از دیگران میپرسم ؟

اصلا چرا باید بپرسم مگه خرجشو دادم مگه براش کتاب گرفتم یه بار بردمش مدرسه ؟

بعد حرف بزنن

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم انسانی هستمکلا شرکت نکردم با وجود اینکه ثبت نام کردم 🫠

عه خب ناراحتی نداره بهشون همینو بگو

به خاطر اینکه آماده نبودی و یا استرس داشتی میخواستی نری؟ منم میخواستم نرم استرسم بالا بود

عه خب ناراحتی نداره بهشون همینو بگوبه خاطر اینکه آماده نبودی و یا استرس داشتی میخواستی نری؟ منم میخو ...

استرسم که آره خیلیییی زیاد بود، ولی هیچی هم نخونده بودم شب کنکور هم حالم خیلی بد بود نمیتونستم برم گفتم چرا برم