2777
2789
عنوان

بلوغ و قد

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 67 پست
نه آخه بلوغ نشده ک هنوز میگم فقط زیر سینش سفت شده ک اونم گفته برو تا ۳ ماه دیگه ببینیم برآمده میشه ی ...

ببخشید  دکتر خیلی تاثیر  داره دکتر یا متخصصتون کیه؟

صبر نکن یادمه یکی الکی ۶ ماه صبر کرد با اینکه اون زمان هن میتونست رشد داشته باشه بفرستش کلاس والیبال  یا بسکتبال  عالیه بسکتبال  حرف نداره شیر خوردن و ساعت معین خوابیدن تاثیر  داره  شنا تاثیر داره 

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

ورزش اون گرو تالر داینامیک  هم پله اخرتون باشه اگه به جایی نرسیدید چون ۱۵ سانت قد اضافه میکنه از بچه تا بزرگ فرقی هم نداره تا صفحه  رشدش بازه دست بجنبونین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دکتر خیلی تاثیر داره دکتر یا متخصصتون کیه؟صبر نکن یادمه یکی الکی ۶ ماه صبر کرد با اینکه اون ...

دکتر الهام هاشمی بهترین متخصص اصفهانه

ورزش اسکیت میره روزانه طنابم خیلی میزنه 

ی روتینم بهش داده دکتر ک صبح زود بیدار بشه ورزش کنه شبم زود بخوابه داروام امگا ۳ و کلسیم و ویتامین دی داده با ی سری برنامه غذایی و گفت اینا رو انجام بده تا ۳ ماه دیگه اما اگه دیدین سینه برآمده شد زودتر از سه ماه بیارینش

دکتر الهام هاشمی بهترین متخصص اصفهانهورزش اسکیت میره روزانه طنابم خیلی میزنه ی روتینم بهش داده دکتر ...

خوبه نمیشناسم من شاداب صالح پور رو میشناسم

خب این الان واقعیه الکی نخریم پکیج و بدرد نخوره؟

نظرات پایین رو بخون و بپرس ازشون خیلی ها نتیجه گرفتن میگم که پلن اخرتون باشه چون صفحه  رشد کاری نداره و تمرکزش رو ستون فقراته

آره دکترم گفته هر روز ورزش کنه ولی وزنش و گفت خوبه دختر خواهرمه خیلی نگرانشم

چند کیلوعه

بافت سینه اه چربی باشه ک مشکلی نیست

اگه غیر چربی باشه مال بلوعه

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

نظرات پایین رو بخون و بپرس ازشون خیلی ها نتیجه گرفتن میگم که پلن اخرتون باشه چون صفحه رشد کاری ندار ...

آهان مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی کاش اصن این سفتی بره و برآمده نشه سینه خیلی روند سختیه

حتی آزمایش واسه سن استخوان و اینام گفت فعلن نیاز نیس

سن استخوان خیلی مهمه با اون عکس دست خودت نگاه کن ببین چقد بین استخوانش فاصلس