2777
2789
عنوان

بلوغ و قد

671 بازدید | 67 پست

خانوما دختری ک ۸ سال و ۷ ماهشه و قدش ۱۲۷ باشه و کمی سینش سفت شده باشه بنظرتون تا چند سانت دیگه قد میکشه؟ متخصص غددم رفته گفتن تا ۳ ماه دیگه بیا ببینیم سینه اگه بالا اومد اون موقع درمان و شروع میکنیم خانوادگی ام همه قد بلندن مادر ۱۷۱ پدر ۱۸۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید سوپ جو بخورههفته ای دو بار آبگوشت بخوره...سیرابی هم عالیه👍👍👍👍و پیش متخصص طب سنتی حجامت قد ا ...

حجامت آخه بچه رو چجور ببریم خیلی ناراحتیم

البته سینش فقط سفت شده خیلی کم برآمده نیس دکترم گفت برو تا ۳ ماه دیگه شاید رشد بکنه شایدم نکنه 

این رو دکتر بر اساس عکس سن استخوانی و قد و وزن مشخص می‌کنه ولی می‌دونم تا سه ماه بعد که دکتر برید دخ ...

آره دکترم گفته هر روز ورزش کنه ولی وزنش و گفت خوبه دختر خواهرمه خیلی نگرانشم

حجامت آخه بچه رو چجور ببریم خیلی ناراحتیمالبته سینش فقط سفت شده خیلی کم برآمده نیس دکترم گفت برو تا ...

نه نبر زیاد تاثیر  نداره من رفته بودم

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒