2777
2789

یه عمو دارم میلیونر هست . هر از گاه میگه میخوای پونصد برات بزنم ؟ می‌دونم قصدش محبت نیست . قبلا هر وقت ازش پول میخواستم قرض می‌گفت یه هزاری هم ندارم، درحالیکه کرم دست زنش میلیونی پولش هست لباساشون و سفراشون به کنار ‌‌. همش هم به من میگه بدهکارم و قرض دارم ‌‌درحالیکه که من فوقش یک تومن ازش قرض میخواستم قبلا اونم یک ماهه پس میدادم ‌‌‌‌‌‌. از وقتی فهمیده سرکار نمیرم همش یجوری رفتار می‌کنه که حس صدقه دادن بهم دست بده . بدم میاد از این کارش . خب تو اگه میخوای پول بدی پونصد چی چیه من میشه ؟ درست بده . پول کلی به دوس دختراش میده ماهانه حداقل چهار تومن برای هر کدوم . انعام میده به خدمتکاران کلی بریز بپاش می‌کنه   . و من شک ندارم قصدش خورد کردنه. زنش هم هر بار نوک و نیش میزنه و پز میده نمی‌دونم چی جواب به عمو بده نوکش چیده بشه مثلاً بگم نه پول نمی‌خوام برو پونصدت هم صدقه بده برای دفع بلا زن و بچت . هان ‍‍‍؟ یا چی بگم بهش بنظرتون       ؟

بگو اخه پونصد تومن؟نه ممنون لازمم نیس پول یه روسریه 

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عموت دوست دختر داره زن عموت پز چیشو میده؟

بهش بگو خودت لازمت میشه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بیشتر ببینید
بنده خدا ميخاد خوبي كنه نشستي حساب كتاب مخارجش ميكنيخب بگو نياز ندارم

نه عزیزم نمی‌خواد خوبی کنه . میگم میخواد ترحم کنه . میخواد منو کف ببینه از بالا خوردم کنه قبلا هم خیلی غیر مستقیم و مستقیم تحقیر کرده در زمینه های اختلاف طبقاتی مون