2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
بچه ها خرید جنس ایرانی یعنی ایجاد اشتغال برای هموطن هامون، برای خودمان، همسرمون، خواهر و برادرمون .....
اینقدر بدی اجناس ایرانی را نگویید...
بجز چیزایی که تفاوتش خیلی چشمگیر باشه آدم چرا از ایرانی استفاده نکنه؟؟؟؟؟

قرص - پودر- نمک و مایع جلای ماشین ظرفشویی فدیشه عالی است.....

خرید عمده هم من :
پوشک بچه - دستمال کاغذی - صابون - پودرهای شستشو
شیر مدت دار - بیسکوییت ( بچه مدرسه رو دارم...)
ماکارانی - رب - برنج - روغن
خریدم.
نه که الان همیشه این چیزا رو عمده می خرم. هم ارزان تر هم راحت تر....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خیلی از جنس های ایرانی الان عالین
ما همیشه شامپو خارجی می زدیم قبل از این گرونیا مثل هد اند شولد رکمکم فهمیدیم تو ایران کیفیتش با کش.رهای دیگه فرق می کنه و خیلی بیخوده به سر شوشو هم دیگه نمی ساهخت الان مولتی ویتا گلرنگ می زنیم واقعا عالیه

قرص ماشین همیشه فکر می کردم فقط باید کلگونیت بزنم و فینیش آخریا خیلی هم زاضی نبودم ازش
اما طبق توصیه نصاب ماشینم فدیشه گرفتم واقعاااااااااااااااااااا عالیه
کیفیتش حرف نداره بیخودی فکر می کردم ایرانیه به درد نمی خوره تحت لیسانس آلمانه خیلی هم خوب و باصرفه اس مخصوصا قوطی 50 تاییش

دستمال کاغذی هم فله ای از این کیلوییا می گیریم می زارم تو جعبه خیلی خوبه

همینا خودش کلی تفاوت قیمت داره
بعضی فروشگاهها هم مثل سپه جنساشون 10 درصد تخفیف داره و مقرون به صرفه اس
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
مثلا به جای دستمال کاغذی گرون از این کیلویی ها بخرین
ار فروشگاه های ارزونی استفاده کنید
به خدامن که اصلا تا وقتی ایرانیش باشه و خوب هم باشه سراغ خارجی نمیرم
اینم تاپیک معرفی کالاهای ایرانی خووووووووووووب
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=204936&PostID=11788563#11788563
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
خود مای بیبی مشماییه ... پپای پسرم سریع می سوزه با این مشمایی ها ولی پرمیومش مثل این پوشکهای ترک یا مرسی الیافه...

یه چیز دیگه هم اینکه از دیشب تصمیم گرفتیم مصرف دلسترمون رو کم کنیم .... البته بیشتر به خاطر اینکه می گن زیاد خوردنش خوب نیست....

دیگه چه کنم ؟؟؟؟؟!!!!........
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
2810