2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون زیاد نگاه کنه

142 بازدید | 15 پست

یعنی کسی نباشه که زیاد به بقیه نگاه کنه ولی شما از یه جا رد شین بر گرده زل بزنه کلا حواسش باشه دیگه یعنی خوشش میاد یا من توهمیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دلیلی نداره خوشش بیاد 

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید

دقیقا همین الان داشتم به این موضوع فکر میکردم . کاری ندارم خوشش اومده یا نه ولی صد در صد مطمئنم همچین آدمی رفتارش یه جور گستاحیه ‌. شرم و حیا تو کارش نیست . ولی فعلا صد خودشو رو نمیکنه . فعلا تو مراحل اولیه ی موخ زنیه نمیتونه که هم نگاه کنه هم متلک و چرت و پرت بگه ‌. داره یه جورایی از خلق و خوی دخترانه ت سوء استفاده میکنه ‌. بگو تو که میدونی قراره رل بزنی ولی قصد ازدواج نداری بیخود میکنی دل یه دخترو با اون چشای بابا قوری ات میبری . گول این زل زدن ها رو نخور . از صد تای اینا یه شوهر در نمیاد . 

تا قبل اینکه اونو ببینم منم همین فکرو میکردم 

ولی الان به چشما اعتقادی ندارم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!