من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
من هفته پیش رفتم اصلا خوشم نیومد اونجور که تعریفشو شنیده بودم نبود فقط یه آب قشنگی داشت دیگه محیطش جالب نبود اصلا سازمان آب میخاستیم بریم که انقد جادش داغون بود کلی رفتیم دیدیم نمیشه دوباره برگشتیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هفته پیش رفتم اصلا خوشم نیومد اونجور که تعریفشو شنیده بودم نبود فقط یه آب قشنگی داشت دیگه محیطش ج ...
سلام بله ماهم رفتیم اون جور که تعریف میکردن نبود آبش قشنگ بود که اصلا معلوم نبود همش شده بود الاچیق که تو محوطه بود پولی بودن تا غذا سفارش بدی منم زیاد خوشم نیومد
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️