2777
2789
عنوان

نوشابه ضرر داره ولی خب

304 بازدید | 27 پست

تو خراب کردی همه چیزو خودت تویی که زدی زیر قولت

بدلیل ناراحتی و نارضایتی برخی بانوان گرامی از حضور پسر ها ، این جمع را ترک میکنم ولی خب اصلا از اولشم با جمع کاری نداشتم تو حال خودم بودم به هر حال خدافظ ایشالا که فضا براتون باز بشه☺️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کی

یه تیکه از آهنگ ملکوتی رضا گلزار تنها ستاره آسمون شبمون که دیگه یه ستاره ام نداریم تو آسمون

بدلیل ناراحتی و نارضایتی برخی بانوان گرامی از حضور پسر ها ، این جمع را ترک میکنم ولی خب اصلا از اولشم با جمع کاری نداشتم تو حال خودم بودم به هر حال خدافظ ایشالا که فضا براتون باز بشه☺️

بیشتر ببینید
اححححمققق من عقده ایم کثافط

صد دفعه گفتم اسمه پدره منو به زبون نیااار😂

بیشتر ببینید
خدایا شکرت که من خالق مشلوقات هستم

بچه ها قضیه این چیه همه جا میگن😂

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بیشتر ببینید
علی عشق ابدی اومد بگه خداروشکر من اشرف مخلوقات هستم گفت خالق مشلوقات

چطوری اینارو باهم ترکیب کرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بیشتر ببینید