2777
2789

من با پسری دوست صمیمی بودم که روانشناس تراپیست دوستان همه میگفتن عاشقت هست حدودا ۳ ماه سرد شد و دور شد بی دلیل الان ۱۷ روز هم نیشه تقریبا که بعد آخرین صحبتمون که ۱۷ روز پیش بود که من دلیل میخواستم اون میگفت نودم مشکل دارم مشکلی با تو ندارم و پیام هایی دیش اومد ۱۷ روزه بلاکم کرد من گفتم پس تلفنی رابطمون تموم میکنم بعد نیم ساعت دیدم بلاکم کرده ، امیدی به بازگشت هست؟ 

دو ساله منتظرم بیاد به پام بیفتته🤣🤣🤣🤣مگر تو خواب ببینم 

منم ولش کردم دیگع 

انشاالله اگه امام رضاضامنم بشه تا قبل از محرم حسینم نامزد کنم (: 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم

انشاالله امام رضا کمکم کنه(: این اخرین سنکر و امید زندگیع منه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید
چرا اینقد خودتو کوچیک میکنی هرچی اویزون تر باشی اون بیشتر فاصله میگیره

چون هنوز تو شوکم چرا ، هیچوقت ازش بدی ندیده بودم ، و میترسم از دستش بدم هیچوقت نسبت بهش اینطوری نبودم همیشه معمولی بودم و بی تفاوت اما ایندفعه ایتطوری شدم ، اگر دیگه محل نزارم بهش برمیگرده؟! من هم شماره اش پاک مردم دیگه عکس های پروفایلم نمیتونه ببینه

همیشه بگو هرچی صلاحمه قسمتم بشه

اره به زور نمیخوام اصلااا اگه مال منه ک از کنارم نمیگذرع 

بیشتر ببینید
اره اکسم بعد دوسال برگشته.. دوراشونو بزنن بر میگردن خیالت راحت

واقعا؟! برمیگردن؟ خب بی دلیل رفتنش آزار دهنده هست ، آخرین بار همو بغل کردیم خداحافظی کردیم کلی خوشحال بود از فرداش تغییر کرد