2777
2789

کالری شماری و چی بخور چی نخور و حوصله نداشتم جواب نداد  الان یه هفتس غذامو کم ونصف کردم وهرچی باشه همونو اما کم میخورم تو چه مدت جواب بده  از نظرتون 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ، در کنارش روزی دوساعت ورزش ( رقص ) ماهی یک و نیم جواب میده ، البته سعی کن چیزای چرب و چیلی کمتر ...

خیلی دیر جواب میده پس اینجوری اما مث اینکه به بدن اسیب نمیزنه 

منم وقتی فست تموم میشه خیلی دلم مخاد بخورم اما سعی میکنم رعایت کنم

این کم خوزی خیلی بهتره ها خواستی امتحان کن 

کالری شماری و چی بخور چی نخور و حوصله نداشتم جواب نداد الان یه هفتس غذامو کم ونصف کردم وهرچی باشه ه ...

خب ببین بستگی ب بدنت داره سریع ک حواب نمیده میتونی خودتو ماه ب ماه وزن کنی ببینی چقد تاثیر گداشته در کنارش باشگاه برو اگ نمتونی تو خونه ورزش کن

سعی کن پیاده روی کنی 

یا تو خونه بر قصی 

قند کامل حذف کن

خب ببین بستگی ب بدنت داره سریع ک حواب نمیده میتونی خودتو ماه ب ماه وزن کنی ببینی چقد تاثیر گداشته در ...

درسته  قند مصنوعیو خیلی خیلی کم کردم 

خیلی دیر جواب میده پس اینجوری اما مث اینکه به بدن اسیب نمیزنه

نه آسیب نمیزنه به خودت فشار هم نمیاد ، اگه با نخوردن بخوای لاغر بشی پوستت شل و ول میشه و تا یه روز بیشتر بخوری وزنت برمیگرده ، حتما در کنارش ورزش کن ، من اگه یه وعده رو بیشتر بخورم ، خودمو جریمه میکنم که باید نیم ساعت بیشتر ورزش کنم 

نه آسیب نمیزنه به خودت فشار هم نمیاد ، اگه با نخوردن بخوای لاغر بشی پوستت شل و ول میشه و تا یه روز ب ...

درست میگی همین روندو ادامه میدم اینشکلی اهسته و پیوسته بهتر هست