2777
2789
عنوان

چجوری گوشی ببرم 🫠نهمم

309 بازدید | 39 پست

دوستان من نهمم

امروز امتحان کشوری داریم

تا حالا گوشی نبردم ولی میخام ببرم 

از این دستگاه گوشی یاب  یا راکت بهش میگن چی میگن دارن

ولی فقط از در که میاییم با اون چک میکنن دیگه سرجلسه‌…نیست

چیکار کنم که نفهمن؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امتحان قبلیم دستگاه بوق زد برای خودکارم بود 

ولی گوشی نبرده بودم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
بیشتر ببینید
امتحان قبلیم دستگاه بوق زد برای خودکارم بود ولی گوشی نبرده بودم

تلگرام بزن کانال یه دانش آموز 

همش رو نیم ساعت پیش گذاشت

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اولا سر جلسه دوربین هستدوما یه دستگاه کوچیک توی جیبی دست بازرس ها هست که امواج رو ثبت میکن و اگه بگی ...

نهایی نیستن که

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

تلگرام بزن کانال یه دانش آموز همش رو نیم ساعت پیش گذاشت

اره دیدم

ولی ما ساعت ۱:۳۰ سوالا پخش میشه

مثلا مارو ۱۰:۱۵ میکنن داخل 

فرصت نمیمونه

میخام گوشی ببرم بابام از روی سوالا برام جواب بگه بنویسم

بیشتر ببینید
اولا سر جلسه دوربین هستدوما یه دستگاه کوچیک توی جیبی دست بازرس ها هست که امواج رو ثبت میکن و اگه بگی ...

ما دوربین نداریم عزیزم

۹ ساله اینجا درس میخونم

دوربین نداریم

از اونا هم نداریم ما🙂😂

بیشتر ببینید
تلگرام بزن کانال یه دانش آموز همش رو نیم ساعت پیش گذاشت

من تلگرام ندارم

شما میتونی سوالات رو شات بگیری من بدم برادرزادم؟خیلی استرسشو داره،لطف میکنید

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی