2777
2789
همه جا آدم خوب بد داره ولی اسم بلوچ بیاد یاد ر ی گی میوفتم وحشت میکنم

جالبه رو‌ریگی تعصب دارن خیلی

البته یه عده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهشون😔خود بلوچ های بنده خدا رو چقدر سلاخی کردن این لعنتی ها ...بلوچ ها خودشون زخم خورده اون دو ...

دقیقا اونا نمی‌دونم از کجا حمایت میشدن اما بلوچ ها مظلومن واقعا 

هر چی بلوچ تو زندگیم دیدم 

آدمای خییییلی خوبی بودن 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، نشان‌دهنده ارتباطی است عمیق و محترم با خداوند و انسان‌ها ،حجاب، به معنای احترام به خود و ارزش‌های انسانی است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب انتخابی است که قدرت و استقلال زن را به نمایش می گذارد ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بیشتر ببینید
ببشترشون فوق العاده آدمای خوبین دوست خانوادگی بیاد داریم ولی خب بخاطر ری گی ها یکم تو ذهن همه بد جلو ...

آره جانم خب همه یه مدل نیستن اونا از جای دیگه حمایت میشدن