2777
2789
عنوان

بچه گربه مرده

350 بازدید | 44 پست

بچه ها لطفا نگید دغدغه و اینا ولی من ی گربه خونمون زاییده تو حیاطمون بود نگهش می‌داشتم 3 تا بچه داره الان دو روزشونه یکیشون مرد امروز صبح تا الان 3 بار خاستم ببرم خاکش کنم ولی میاد با دندون میگیره می‌زاره سرجاش آخه مرده تکون نمیخوره چرا اینجوری می‌کنه 

میشه اگه دامپزشک تو سایت می‌شناسیم تگ کنین شرایط رفتن ب دامپزشکی ندارم

آخییی قلبم گرفت🥲💔

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ناراحت کننده اس اما گربه مادر اگر بچه بمیره میخوردش ول کن اون رو

نه اگه میخاست میخورد امروز بغلش کرده بود لیسش میزد سرشو گزاشتع بود روش معلوم بود یحوریه فک نکنم بخوره

گربه ماده ندارم رفتارشون رو ندیدم از نزدیک 

اما صبر کن تا فردا بعد ببین چیکار میکنه برش دار خاک کن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

آخی...🥺ولی برام عجیبه، چون حیوونا معمولا حتی احساس کنن بچه‌شون مریضه میذارن میرن تا بمیره، چه برسه ...

خیلی دلم سوخت براش با اینکه مرده کلی لیسش زد بغلش کرده بود منم خوندم بچه گربه مرده باکتری داره برا گربه های دیگش بده 3 بار برداشتم اومدم ازم گرفت لرد سر جاش 

بنظرت نمی‌فهمه که مرده؟

اره نه نفس میکشه نه تکون میخوره

بدنش سرد و خشکه؟

خشک بودن منظورم اینه نتونی مفصل هاشو ب خوبی تکون بدی 

گربه ماده ندارم رفتارشون رو ندیدم از نزدیک اما صبر کن تا فردا بعد ببین چیکار میکنه برش دار خاک کن

دلم نمیاد حس میکنم گربه هه فک می‌کنه این زندس آخه گربه های دیگ بچه های مرده شونو دیدم ول میکنن ولی این نمیکنه

دلم نمیاد حس میکنم گربه هه فک می‌کنه این زندس آخه گربه های دیگ بچه های مرده شونو دیدم ول میکنن ولی ا ...

منم دیدم ول میکنن میرن

اولین بار مادر میشه؟ بلکه بلند نیس