2777
2789
عنوان

تو خیابون وقتی بهتون میگن خوشتیپ چی میگید😐⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 70 پست
زمان ما میگفتن جیگرتو 🤣

وای وای وای 

ما یکی از فامیلامون یه خانوم خیلی متشخصی بود ولی این افتاده بود زبونش 

روضه دعوت بودیم این خانوم هم بودن 

آبجوش برد برا مداحه ، مداحه هم تشکر کرد اینم گفت جیگرتوووو

وای وای ما اصن نفهمیدیم چی میخوند بنده خدا همه چادرا رو کشیده بودیم رو سرمون و میخندیدیم🤣🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🫀«🧠دُخت کُرد🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا پسر بچه تو کوچمونن. اونروز دوتاشون گفتن خوشتیپ.رفتم جلو دستشو گرفتم گفتم تاحالا تو دهنی خوردی ...

ایول😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امیدوارم جوری رشد کنی که خدا از جیبت برای کمک به مردم و از دستت برای گرفتن دست بقیه استفاده کنه✨بخشنده باشید، اما نگذارید از شما سوء استفاده شود. عشق بورزید اما اجازه ندهید با قلبتان بدرفتاری شود. اعتماد کنید، اما ساده لوح و زود باور نباشید. خلاصه بگویم، بیاموزید که بین عقل و احساسات خود تعادل ایجاد کنید🪽باورم اینه عشق اصلاً شبیه به اون سکانس رمانتیک و عاشقانه فیلم ها و داستان ها نیست، عشق واقعی در واقع همان خیال راحتی است که شما در کنار یک آدم امن احساس میکنید🩵

بیشتر ببینید
چرا نباید برگردیم نگاه کنیم یا جواب بدیمعلتش چیه؟

چون به یه پسر زشت میگه تو کلیپ خوشتیپ بعد اونم فکر میکنن با اونه برمیگرده

امیدوارم جوری رشد کنی که خدا از جیبت برای کمک به مردم و از دستت برای گرفتن دست بقیه استفاده کنه✨بخشنده باشید، اما نگذارید از شما سوء استفاده شود. عشق بورزید اما اجازه ندهید با قلبتان بدرفتاری شود. اعتماد کنید، اما ساده لوح و زود باور نباشید. خلاصه بگویم، بیاموزید که بین عقل و احساسات خود تعادل ایجاد کنید🪽باورم اینه عشق اصلاً شبیه به اون سکانس رمانتیک و عاشقانه فیلم ها و داستان ها نیست، عشق واقعی در واقع همان خیال راحتی است که شما در کنار یک آدم امن احساس میکنید🩵

بیشتر ببینید
تو دیگ خیلی تو فازی ی چیزیه ک همه میگن ب هرکیم برسن میگن حتمن واسه این نمیگن ک خوشگلی

😂😂😂😂😂😂

بیشتر ببینید
این ماجرای خوشتیپ رو تعریف میکنید؟ چرا میگن نباید برگردی؟

توی اینستا یه پسر زشت و بد تیپ در حال خوردن خوراکیه

بعد یهو یکی داد میزنه خوشتیپ

اینم برمیگرده😬

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

والا من دیگه امروز اعصابم خراب شد گفتم تنها خوشتیپی که میشناسم مادرته😂🤌🏻🤌🏻

《گاهے احسا๛ میکنم نقاشے شب پرستار ونگوگ م گاهے احسا๛ میکنم نامـہ خوבکشے اش هستܩ》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀