2777
2789
بدتر از همه این خاله زنک بازی ها اینه که دست روی یک خانم بلند کردنمی‌دونم چطور میتونم این قضیه رو هض ...

سیاوش عاشق طنازه فکر میکنم ترانه بی احترامی بزرگی به طناز کر د سیاوشم پشت طناز در اومد نتونست خودشو کنترل کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان بین همشون فعلا الهه مورد پسندمه اونم چون هنوز یه روزه اومده😂😂

ولی دقت کردید نگار چقدر خوب شده دیگه کلا دوری میکنه از حاشیه و اینا ولی بقیه ولش نمیکنن بابا چیکار دارید رابطه قبلیش چی شد یا نشد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید
يه سوالچه روز هايي بيرون مياد؟

هر روز بجز شنبه و یک شنبه 

توی چنل یوتیوبشون هست قسمتای قبل

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید

ب قول خودش 

ادم تا ی جااایی میتونه نقش بازی کنه

اره زدش

بنظرم عصبی بشه بد عصبی میشه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍                                                      "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟!