بچه ها من بابام خیلی بده عوضی و حسود و خسیس و بخیل و فک میکنه ما دشمنشیم خانوادش خوبن هر زجری بگی داده مارو البته تاوانشم دیده داره کور میشه محتاج بقیه شده حالا اینا مهم نیست امیدوارم یه شوهر گیرم بیاد همینطور که خدا بدترین بابای فامیل رو به من داد بهترین شوهر رو هم به من بده خودمم حس میکنم بخت خوبی نصیبم میشه شما چطور بودین ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منتظر نیستم دارم برا کنکور میخونم خودمم دارم تلاش میکنم ولی امیدوارم یه خوبش گیرم بیاد به خدا طاقت بی مهری و زجر کشیدن از شوهر رو دیگه ندارم نمیتونم ا.ونجام بی محبتی رو تحمل کنم اینجا به اندازه کافی بی مهری کسیدم واقعا دلم یه اغوش مردانه میخواد من خیلی گناه دارم عشق ندیدم دلم میخواد اولویت یه نفر باشم خوشحالی و شاد من مهم باشه براش از بابام متنفرم
منم مث تو رنگ خوشی ندیدم همش تو استرس. کمبود دعوا بودممن حقمه ی شوهر خوب گیرم بیاد
من بدترین بابای فامیل رو داشتم بی مهری بی پولی هر چی بگی کشیدم به خدا همش میگم خدایا من طاقت بی مهری شوهر رو ندارم یه بغل پر مهر عاشقانه نصیبم کن تا طمع عشق و دوست داشتن رو بچشم طمع عاشقی رو بچشم من خیلی گناه دارم از بچگی شانس نیاوردم دلم میخواد اولویتش من باشم شادی و غمم براش مهم باشه