2777
2789
عنوان

بیاین عکس لباس مجلسیم برای عروسی نظر بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ، پارچه گیپورم تورش رنگ بدنه ، پارچه کرپ که برای آستر زیرش و دامن گرفتم سبزآبی پاستیلی هست

ببین گلم واسه این که فقط یکبار نپوشیش 

مجلسی بدوز 

واسه سری بعدی میتونی رنگ کرپشو تغییر بدی 

یا حتی میتونی بالاتنه از این گیپور باشه 

واسش دامن بدوزی بهش وصل کنی 

عزیزم خیلی حیفه این پارچه زیبا رو کت و دامن بدوزی جسارتا چندمتر گرفتین؟و متری چند🪻

به نظرتون چی بدوزم باهاش که خوب بشه 

لباس مجلسی حیفم میاد چون میمونه تو کمدم این همه پول خرج کردم و هنوز پول خیاط هم مونده 

میخوام یه چیزی باشه که کارایی داشته بلشه برای بعدا هم بشه پوشید ، فعلا فقط کت و دامن اومده به ذهنم 

اگه ایده ای دارید ممنون میشم بهم بگین

برای شما نشون نمیده مگه ؟برای من که عکس هست ، عجب !بازم الان عکس فرستادم

اسی کدوم شهری ..چقدر گرونه سمت شما این پارچه ها...متری یک ودویست بیشتر نیست ..من ازقشم همیشه میخرم ..پیج دارن 

کاش تو سهم من بودی❤️
اسی کدوم شهری ..چقدر گرونه سمت شما این پارچه ها...متری یک ودویست بیشتر نیست ..من ازقشم همیشه میخرم . ...

جدی میگی ؟!!

اینقدر قشم تفاوت قیمت داره ؟ منطقه ما همین قیمته ، گیپوری که کار دست داشته باشه از متری ۳ تومن شروع میشه تا بالا 

پیجی که شما داری مطمعنه و کلاهبرداری که نیست ؟ میشه لطفا آدرس پبجش رو بهم بدی