2777
2789
خوشبختی ربطی ب هم فرهنگی نداره من با خواهرت موافقم غربت نمیخای؟ محبور هم نیستی با همیچین آدمی هم ازد ...

میگم روی ازدواج با این فرد تاکید ندارم فقط نه خودش میاد جلو نه میزاره با کسی ازدواج کنم 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبهای نامزد فعلی چیه خوبی‌هاش چیه از هرکدوم سه تا بگو

عیب هاش

بددل،شکاک،زبون تند و تیز،تهمت زن

خوبیاش

حامی و پشتم بوده تو خیلی مواقع که خانوادمم پسم زدن،نمیزاره کسی اذیتم کنه،دوسم داره انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

میگم روی ازدواج با این فرد تاکید ندارم فقط نه خودش میاد جلو نه میزاره با کسی ازدواج کنم

نیاد جلو بهتر اگه انگشتری هدیه ای چیزی هست بده مامانت برگردونه،در نورد ازدواج با کسی دیگه هم ک غلط اضافیه چیکار میخاد کنه مثلا

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸

یعنی تو ارامش روانتیت برات مهم نیس که با اون موندی؟

نمیتونم جدا شم،نمیزاره،میگه جدا شی سند مرگ و بدبختیتو امضا کردی،

خیلیم کله شقه و میدونم چه کارایی از دستش برمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

دمار از روزگارت در آورده با این که عاشقشی؟

خب عزیزم تو عاشقشی دلیل بر این نیست اونم واقعا عاشقت باشه

فرهنگ هم بستگی داره

وقتی میگید تو غربت نمیتونید، اون شخص هم اذیتتون میکنه  

علت موندنتون تو این رابطه چیه؟  

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)