2777
2789

نه اینطور نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفت و قبول ندارم ... مادر نیستم اما نمیشه هم اینطوری گفت ...

داداشم خیلی پسر قدرتمندیه از هر لحاظ می تونم بگم از من یه قدم جلوتره ... مامانم همیشه دلش قرصه که مشکلی براش پیش نمیاد ...

من حساسترم خیلی مریض میشم و یه سری مشکلاتی دارم مامانم روم آلرژی داره و همیشه نگرانمه و بابتم استرس داره ... و همیشه حسرت میخورم ک چرا مث داداشم نیستم که آنقدر مراقبت و حساسیت نخوام ... .

بنا به شرایط بچه ها مادر هم رفتارش متفاوت میشه وگرنه مشخصه که دلش و پشتش همیشه به داداشم امنه

حرفت و قبول ندارم ... مادر نیستم اما نمیشه هم اینطوری گفت ...داداشم خیلی پسر قدرتمندیه از هر لحاظ می ...

مشکل این نیست که چرا از بچه ضعیف حمایت میشه مشکل اینا چرا با بچه مستقل تر مشکل دارن و دعوا دارن 

خیلی بد بختی 

امیدوارم یه روز بدبختی بچه هاتو ببینی

رذل پست

ارزش نداری جوابتو بدم

@niniyar‍ 

این کاربر بی فرهنگ عقده ای توهین کرده

اگه زحمتت نمیشه رسیدگی کن

چون تا ده بار تگ نشید رسیدگی نمیکنید

که یه کاربر نفهم

در مورد تاپیکی که زدم و حذف کردم

اومده تاپیک زده تا مجبور سم توضیح بدم

تا به دروغگویی متهم نشم

خیر نبینی کاربر@norbbbet

حتما به خاطر همین حماقتاته که مادرت بهت محل نمیده عقده ای شدی تو زندگی بقیه سرک میکشی

خیلی حقیری خیلی

خیلی بد بختی امیدوارم یه روز بدبختی بچه هاتو ببینیرذل پستارزش نداری جوابتو بدم@niniyar‍ این کاربر بی ...

@niniyar‍ لطفا این بیمار روانی رو رسیدگی کنید بهش 

احمق برو یه فکری به حال سلامت عقلیت بکن داری از دست میری عقده بهم خوردن خواستگاریت سر بقیه خالی می‌کنی

منم دعا میکنم خودت بدبختی بچه هاتو ببینی اونام مثل خودت عقلشون مشکل دار بشه

فعلا مشخصه کی مادرش بهش محل نداده که الان داره از بی خواستگاری خودشو جر میده

بدبخت عشق شوهر